Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e, a jucer u avionu...i kontam sta pogledati od silnih filmova..i eto kao da sam cula ovog Casa     Odlican film...znam da nisu neke kritike na film bile, ali meni se svidio. Malo sam se doduse istrzala..i kud bas u avionu da ga pogledam..ali ok film skroz.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
i telepatski sam sugestivan 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
casual je napisao: :D jeste, spasava svet a ne kao ovaj nas ovde odgledao, oni zaraženi kao kad ulaze u naš GSB
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne je napisao: casual je napisao: :D jeste, spasava svet a ne kao ovaj nas ovde odgledao, oni zaraženi kao kad ulaze u naš GSB  zombiji pravi heheh ali strasni su, iako mi je najbolje face pravio onaj doktor ispred onh vrata kada se junak Pitt zatvorio u onoj sobi pa sam sebe vakcinisao uuuu jbt...kad klapne onim zubima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ja sam jos na pocetku filma provalio da horda onih zombija ne napada onog matorog crnca koji sedi nego samo protrcavaju pored njega. posle se to ponovilo sa onim klincem tamo negde u izraelu valjda. a onda je i brad pitt konacno provalio... trebalo mu je pola filma PS megi ovoga puta mislim na glumca pitta ne na ovog naseg originala
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
stvarno cokću zubima žešće, pogotovo doktori 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
dajte bre neki film da nije na top listama al da je dobar
|
|
|
|
|
|