Može Megi...razmislit ću koji su mi dobri pa ću ti napisati...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
MeGi je napisao:
Kad budete mogli,pls postavite za mene neke romanticne filmove, sa lepim glumcima:) Gigi ne sumnjam u tvoj ukus:)
Au moj sumnjaš ? grrrrrr
Postaviću nešto po tvojoj volji... Imaš gomilu na Filmoviziji i Milveru, pa ću ti staviti neke romantične filmove koji su na mene ostavili utisak... Iako nisam ljubitelj tog žanra probraću ono najbolje
GiGi, Noel je lepa ljubavna priča smeštena pred Božić
Jesi li gledala ovaj? A za Žexa informacija...tu glumi i Jennifer Lawrence...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Našao sam dobru stranicu za online gledanje filmova. Zasada je bez onih bezveznih reklama što zablokaju komp, svi filmovi rade i većina je dobre kvalitete. Ko voli nek izvoli
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu