Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako je ovaj Pitt veliki zavodnik...i zato je Mojne ljubomoran na njega 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nemoj majketi da učim te fore iz tvoga zaseoka,moras dati neku opcepoznatu poslovicu,izreku,parolu i sl. Ti si covek sirokih shvatanja i vidika...nemoj tako...ni ja tvoj čardak ne vredjam, nemoj ni ti moj
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: kako je ovaj Pitt veliki zavodnik...i zato je Mojne ljubomoran na njega  gde su ti zarezi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
istovarila sam ih negdje na pola puta
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: kako je ovaj Pitt veliki zavodnik...i zato je Mojne ljubomoran na njega  Ma nije on ljubomoran,nego se ohrabrio,sakriven iza zaslona kompa,pa kao eto može pisati sta mu padne na pamet,nazalos nije jedini...ali moramo prihvatiti da ima i takvih...jebiga život se surov,katkad....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nemoj majketi da učim te fore iz tvoga zaseoka,moras dati neku opcepoznatu poslovicu,izreku,parolu i sl. Ti si covek sirokih shvatanja i vidika...nemoj tako...ni ja tvoj čardak ne vredjam, nemoj ni ti moj Znam ljubavi,ali stvarno nisam čuo za tu izreku,a i sam znas da sam pametan u tri ćoška,pa ne mogu ja sad ici od sela do sela i prikupljati sve te poslovice...jednostavno nemrem!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Pa mogao bi malo da se pokrenes, kad prezdravis, a ne opet da se zabijes i samo ispred monitora, ne valja ti to, neces nista ni videti a ni nauciti, valjda si shvatio odavno da od net trebica nema nista i da zaludno pokusavas....de ti malo vanka...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Pa mogao bi malo da se pokrenes, kad prezdravis, a ne opet da se zabijes i samo ispred monitora, ne valja ti to, neces nista ni videti a ni nauciti, valjda si shvatio odavno da od net trebica nema nista i da zaludno pokusavas....de ti malo vanka... Dobro mama....hoću....
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
tako, tako vidis da mozes biti dobar
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kako svasta ima na tv da se gleda...izgubljena sam i ne znam sta da gledam nisam tv gledela 6 mjeseci jbt 
|
|
|
|
|
|