Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: pa znas kako nisi ti vise ni u poziciji da mozes d abiras misliš, ha.... pa ne znam baš
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kazem ti zbog godina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: kazem ti zbog godina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma, muškarac je u boljoj poziciji ovdje naučićeš kad porasteš, samo, bit' će kasno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma kontam,ako ima para je l na to mislis tad moze navatati mladju,je l?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: ma kontam,ako ima para je l na to mislis tad moze navatati mladju,je l? mislim na biološki sat, onaj o kome ne voliš pisati tik tak
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Opet ti o tome, pa to je cista glupost
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
mama mene rodila s 26 godina i tad to bilo kao jako kasno al' ajde, žena studirala, pa dok je završila i tako, niej htjela po fakultetu paradirati s trbuhom do zuba
a danas, danas to otišlo na 30, pa još više ne valja to ništa moja Megi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zavisi gdje, nije to bas tako evo ja sve cesce slusam oko mene kako trudne a imaju 16-17, udaju se ljudi oko mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: zavisi gdje, nije to bas tako evo ja sve cesce slusam oko mene kako trudne a imaju 16-17, udaju se ljudi oko mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da, danas bi svi htjeli biti ostvareni, samostalni, kompletni ljudi prije braka jbg, teško je to a o pojmu ovisnost/neovisnost bolje da i ne pričam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne znam stvarno, ne razmisljam o tim stvarima nekako to jos ne dopire u moj mozak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|