Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jbt i Mica je tu ahahah kako to sme doci a diskvalifikovan
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
al se simonida sredila ahahah gde joj je mutko:) al je utrpa mica:)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pitt je u pravu za Ivana,Saru i Edina... Za Slobu se ne bih složio...
Taj trio je isfoliran i mislim da je najveća slina među njima pametnjaković Edin. Zamuckuje kada upadne u konflikt sa muškarcima što znači da je plašljiv kao zec, mnogo pametuje i sav je kao neka žabokrečina
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: jbt i Mica je tu ahahah kako to sme doci a diskvalifikovan Pa sme... Član 8 stav 2 pravilnika Farme jasno kaže da se diskvalifikovani farmer može pojaviti u emisijama o Farmi pod uslovom da se pokaj'o pred Mitrovićem.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
on gleda samo sebe sto je ok, a da li je zaljubljen u JJ videce se kad izadju:) mada mislim da je unapred smislio da se smuva sa nekim da bi bio interesantniji:)
axaxax ah da zorica se i vratila na farmu a bila pre diskvalifikovana
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Koga jos nervira ova Vesna Rivas? Jbt kako se zena folira, umislila da je bitna za rijaliti
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Edin sa JJ nije isti Edin Ona ga je skroz upropastila... Što mi ovo poznato... HAHAH OH SHIT... Evo je Irvas sa svojim teorijama ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hahahahah
Ma nije ni ona sa njim ona mislim da bi bili interesantniji odvojeno a ne samo leze i cute, nije to interesantno gledaocima
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Kaže Vesna Rivas ''Jelena mi je pocepala bundu od vizona vrednu 20 000 eura'' Jbt, sad mi je jasno zašto je Giga Moravac popenio u Boljem Životu kada je Boba kupio bundu od vizona gđici Snežani Savić ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahahah koje poredjenje
e a cim se svako posvadja sa jg znaci da ona stvarno nije tacna
|
|
|
|
|
|