Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Vujo duzan si mi ko Grcka a mislim da su mi hakovali mail.Ne mogu da udjem vec danima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: Vujo duzan si mi ko Grcka a mislim da su mi hakovali mail.Ne mogu da udjem vec danima. ne znam koliko je grocka dužna,ne verujem puno otvori novi pa pošalji
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesteeeeeeeeeee KLONIRALIIIII ne mogu da verujem da mi toliko trebalo da se sjetim,tj nisam se ni setila vec ste me vi podsetili na tu rijec eee daaa hvala:)
neko je klonirao trileta i sada nas ima 3
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
haha 3 to ti mislis
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ima nas vise ooo neeeee razmisljam o tome,jesmo li u 5-tom elementu
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
![[huhsmiley.gif] [huhsmiley.gif]](./images/smilies/huhsmiley.gif) Vujo jel si pod gasom kazem Grcka hahah Otvoricu novi pa ti saljem  Megi ne kapiram zasto to radite ako je covek tu,u cemu je fora?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
joj sta ce senka rec na sve ovo u petom smo da, mi smo oni buljavi sa velikim usima
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
koji covek coveka tu nema
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: [huhsmiley.gif] Vujo jel si pod gasom kazem Grcka hahah Otvoricu novi pa ti saljem  Megi ne kapiram zasto to radite ako je covek tu,u cemu je fora? nisam pod gasom,pustio sam ga ako ne znaš moj ostaviću ti kod dane na PP
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Asg caos i ti si meni nedostajala:) znas ono malo da se cackamo, ne slazemo u vezi necega i tako to...
Zasto imam Triletov avatar? Pa gdje pise da je to njegovo, nije to on on ima nos kao vitez koja, a usi kao Dambo, a glavu kao kineska glasacka kutija hehehehe ma zezam se, imitirala sam Trileta 1-2 dana, i bilo je bas zabavno, i dobila sam 10:)
|
|
|
|
|
|