Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jesmo Megi....cak im i vrata otvaramo, oni samo nek se registriraju  govorim o nekim tamo gostima...slucajnim, a ne ovim nasim zaebantima i preverantima na nekoj tamo temi za goste,...cuj ono bili gosti ahaaaaaaaaaaa, kako da ne
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molio bi nekoga da mi ukratko prepriča sadržaj te teme... Molena, mislim da si ti najbolja za ''ukratko'' ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a ja mislim da me ti Boss zaebavas 'malo' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ma aj,samo da je zabavno:) a jasno je da gosta nije bilo,mozda je jedan bio...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mene stvarno interesuje, nikoga ne zajebavam... a kad zajebavam, ne zajebavam malo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: ma aj,samo da je zabavno:) a jasno je da gosta nije bilo,mozda je jedan bio... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jaooo vidi slon
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mojne ti meni slon... Našao temu u arhivi, bacio pogled... ![[images/smilies/dosada3.gif] [images/smilies/dosada3.gif]](./images/smilies/images/smilies/dosada3.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahah Megi..nije to slon, to je konj  Boss...tema za goste koja je bila otvorena za sve goste, i tamo su gosti mogli pisati, mogao si i ti pisati kao Gost, nije bilo potrebe da se registriras..bezveze, malo zabavno i malo se namsijali i to..i haj sad cao. Nisu bili gosti..nasa raja odavde 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...ali bilo je interesantno...mada bilo bi super kad bi stvarno gosti pisali nesto smesno,tako da su malo luckasti
|
|
|
|
|
|