|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Trile je napisao: Mojne je pristojan, sta mu fali nego ti nisi, opet hoces SVOJ forum, opet izmisljas neke nove ideje, pa ih sama onda cenzurises, (iako mislim da tema za goste nije tvoja ideja) ti Senka uopste nemas ideja, sva si nekako komunisticki nastrojena, i ..., nema tebi leka, i zato ne moras da brines ovo je bilo samo privremeno, ovo sto su ljudi poceli da se vracaju na forum, samo privremeno tako da.. u aprilu bolje da sve sa mirom gasis i da se svi secamo ..i tebe i ovog foruma i deci da pricamo.. -Bila jednom jedna Senka... Ovo treba citirati...a posebno taj označeni detalj... Na to gore bi Vuki rekla...msm,rekla je već negje nekom nešto slično,ako sam dobr shhvatila...a ja ću pokušati parafrazirati... 'Pravićete vi Senku od blata,i moći ćete baš samo to,da se sjećate i da žalite.A kiše biti neće da sjećanja spere.'
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajde bre koji vam je glupa šala skroz ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ako je šala al sumnjam isuviše je bljutavo za šalu a sad dal će neko nekog praviti od blata ili neće pa to je vrlo diskutabino ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a da dodam i ja ću se od Januara praviti od blata idem na zasluženo odmor ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma to se odnosi na poslije aprila...kad nas nestane...to je Trile mislio na forum...a vrijeme je da se i ja maknem od foruma... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Trile je napisao: Mojne je pristojan, sta mu fali nego ti nisi, opet hoces SVOJ forum, opet izmisljas neke nove ideje, pa ih sama onda cenzurises, (iako mislim da tema za goste nije tvoja ideja) ti Senka uopste nemas ideja, sva si nekako komunisticki nastrojena, i ..., nema tebi leka, i zato ne moras da brines ovo je bilo samo privremeno, ovo sto su ljudi poceli da se vracaju na forum, samo privremeno tako da.. u aprilu bolje da sve sa mirom gasis i da se svi secamo ..i tebe i ovog foruma i deci da pricamo.. -Bila jednom jedna Senka... Senka, zašto ti ovo trpiš
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Senka je napisao: Ma to se odnosi na poslije aprila...kad nas nestane...to je Trile mislio na forum...a vrijeme je da se i ja maknem od foruma... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) lepo baš što si ti meni ovo sad objasnila.. nisam turila cvidže pa nisam uspela pročitati.. ako je vreme pa če se maknemo nikakav problem ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: Senka je napisao: Ma to se odnosi na poslije aprila...kad nas nestane...to je Trile mislio na forum...a vrijeme je da se i ja maknem od foruma... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) lepo baš što si ti meni ovo sad objasnila.. nisam turila cvidže pa nisam uspela pročitati.. ako je vreme pa če se maknemo nikakav problem ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) JA;niko drugi...znači,samo sam mislila na sebe,da se ja trebam maknuti od svega...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Picard je napisao: Trile je napisao: Mojne je pristojan, sta mu fali nego ti nisi, opet hoces SVOJ forum, opet izmisljas neke nove ideje, pa ih sama onda cenzurises, (iako mislim da tema za goste nije tvoja ideja) ti Senka uopste nemas ideja, sva si nekako komunisticki nastrojena, i ..., nema tebi leka, i zato ne moras da brines ovo je bilo samo privremeno, ovo sto su ljudi poceli da se vracaju na forum, samo privremeno tako da.. u aprilu bolje da sve sa mirom gasis i da se svi secamo ..i tebe i ovog foruma i deci da pricamo.. -Bila jednom jedna Senka... Senka, zašto ti ovo trpiš A,trpeljiva sam..znaš ti to... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...  ... 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 26 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|