| Autoru | Poruka | 

| LaYa |  | 

| 

Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

| 

| tako, klepi je, kakav je to nacin msm, stvarno   ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Mojne |  | 

| 

mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

| 

| Senka je napisao: Djevojčica sa broja 2 ne zna nijednu pjesmu koja se tražila...a mijenjala je mamu koja je bolesna... JBT,FAKTORE CJEPIDLAKO...  ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif) She Wolf je napisao: Сенка ово ти је опомена пред лађење ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)  на Форумаша
 ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) се не виче ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) (употреба великих слова најн!)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| LaYa |  | 

| 

Laki

| 

| Mojne, sta se ti guzis, bolje da si pevao.
 4-6
 3-5
 1-4
 2-3
 5-2
 6-1

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Zlobni |  | 

| 

YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21

| 

| 6 - 63 - 5
 1 - 4
 2 - 3
 5 - 2
 4 - 1

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Marina |  | 

| 

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49

|  | 

|  |  | 

|  | 

| MrPhact |  | 

| 

rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44

| 

| Senka je napisao: Djevojčica sa broja 2 ne zna nijednu pjesmu koja se tražila...a mijenjala je mamu koja je bolesna... JBT,FAKTORE CJEPIDLAKO...  ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)  2 - 6 1 - 5 4 - 4 3 - 3 6 - 2 5 - 1ma jbte se, jel Laki rekla da se 2 ne važi, šta ja znam ko je koga menjao uostalom, najlakše je dati detetu 6 poena, teže je pokušati zaista oceniti realno a kome ja govorim uopšte

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

| 

| 2 - 6  поооооооооооооозииииивввв (кад порасте ће јој биднем манагер   ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)   )5 - 5  царееееееее хехехеххех   ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) 6 - 4  ухххх моја омиљета химна увек је пееам кад   ![[68tus.gif] [68tus.gif]](./images/smilies/68tus.gif) 3 - 3 ладно неам појаМ ко је ал ми се чини да је ово Романа ал знаем да је на Фарму кад је то пеала м   ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) 4 - 2  ово мен неје јасно ал овај плоЧка море (и пројеКат   ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  ) ко и поменута Романа има ццц  штој ће овдека профиЛисци м   ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)   немо сад  и Грандовци да чују за овој такмичење угасили смо ко пикаФАц   ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) 1 - 1 цццц светској чудесо   ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)  извињавам се на грешку, еве исправих   ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) 

Poslednji put menjao Вучица  dana 08 Dec 2013, 01:30, izmenjena 2 puta

|  | 

|  |  | 

|  | 

| casual |  | 

| 

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

| 

| ni po babu ni po stricevima... 3-6... savrseno, nevera... hebe keve... 4-5... i kad je bezvoljno, vr' је   5-4... Senka napredujes, vezbala si priznaj   6-3... Lazo nisi se trudila ali ipak je prelepo... 2-2... zasluzilo je sunce malo deset poena ali moram da ispostujem protokol... koristim repliku a i po poslovniku da kazem da nije u redu sto ima malo predloga. dajte ljudi da se zaebavamo, opustite se, ucestvujte...

Poslednji put menjao casual  dana 09 Dec 2013, 01:30, izmenjena samo jedanput

|  | 

|  |  | 

|  | 

| LaYa |  | 

| 

Laki

| 

| i cas i vuki promasili da daju dva poena...khm 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Senka |  | 

| 

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

| 

| MrPhact je napisao: Senka je napisao: Djevojčica sa broja 2 ne zna nijednu pjesmu koja se tražila...a mijenjala je mamu koja je bolesna... JBT,FAKTORE CJEPIDLAKO...  ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)  2 - 6 1 - 5 4 - 4 3 - 3 6 - 2 5 - 1ma jbte se, jel Laki rekla da se 2 ne važi, šta ja znam ko je koga menjao uostalom, najlakše je dati detetu 6 poena, teže je pokušati zaista oceniti realno a kome ja govorim uopšteMeni...ne znaš se igrati i jako mi je žao zbog toga...izvini..._________________   

|  | 

|  |  | 

|  | 

|  |