Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
кад че неки да нас и поФАли само критиЗирљу ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Trile je napisao: i bila jedna plava kravica ona je puno pomogla da dodje do srecnog zavrsetka... (sledi slika plave kravice) A njih je bilo još troje s njom. Limeni čovek, jedno strašilo, i jedan lav što hoda na dve noge.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jel se to pričaju bajke za laku noć ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Iskra je napisao: jel se to pričaju bajke za laku noć ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif) Cekaj gde ces? Sad ce da dodju leteci majmuni i jedan mali pas Toto sto se zove 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
Doći ću ja tebi tamo...i otvoriti ovakvu temu...a onda ćeš da vidiš bajke,majke mi... 
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
u toj bajci nema letećih marmuna ti si nešto pobrkao ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Senka je napisao: Doći ću ja tebi tamo...i otvoriti ovakvu temu...a onda ćeš da vidiš bajke,majke mi...  e nek si ti njemu skresala sad ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Senka je napisao: Doći ću ja tebi tamo...i otvoriti ovakvu temu...a onda ćeš da vidiš bajke,majke mi...  aj prebaci u kafanu nemoj da brises ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Iskra je napisao: u toj bajci nema letećih marmuna ti si nešto pobrkao ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) kakva bajka, to sve ziva istina ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jes da se u kafani pričaju bajke al nemO sad da preterujemo ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)
|
|
|
|
|
|