|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da li nam senka sprema poklone za NG
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Šta želite za N.G.?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aaaaaa ovo pitanje nije tako cesto moram smisliti:)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
OHOHOHOOO dobičemo poklone ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja zelim da jos neko pomera dupeta na ovom forumu osim par nas da animira sve ostale, ja zelim da svako ko kaze da mu je dosadno na forumu sam uradi nesto po tom pitanju a ne uvek da se drugi cekaju, ja zelim da se šala shvata malo bolje, ja zelim da se i čita kako je napisano, da se ne trazi tajno znacenje, ja zelim da se ne ulazi na forum da bi se neko vredjao, ja zelim da se obrisu teme za goste, ako ne može da udje da se druzi sa nama, ne treba nam ni da dobacuje preko tarabe, ja zelim da i ostali shvate, povratnici ili ne da je ovo nase mesto za okupljanje i svima jednako drago jer da nije tako ne bi mi opstajali ovoliko i posle toliko svadja, rusenja, brisanja i svega sto smo prosli...
eto...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ја желим да се шалемо... спрдамо... кењкамо... смејемо... плачемо од смеј тај.... да нам бидне лепо... лепо и само лепо.... и нараФски да пефкааааааааааааааамо (ал Дадици се нече ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
tako je Laki  isto mislim i danima sam se mislila dal da napišem.. eto ti si me preduhitrila i neka si .. bravo sve 10 ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e pa ja zelim da me ne zovete povratnikom,jer ako je neko potrosio sate i sate na forum,to sam ja:) i bas sam se bila umorila,smorila *al ovo smjesno zvuci ,a sad sam kao nova:) i zelim ovo sto laya napisala:)e da ,senka moze i milka300gr:)
ja zelim da jos neko pomera dupeta na ovom forumu osim par nas da animira sve ostale, ja zelim da svako ko kaze da mu je dosadno na forumu sam uradi nesto po tom pitanju a ne uvek da se drugi cekaju, ja zelim da se šala shvata malo bolje, ja zelim da se i čita kako je napisano, da se ne trazi tajno znacenje, ja zelim da se ne ulazi na forum da bi se neko vredjao,
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
LaYa je napisao: ja zelim da jos neko pomera dupeta na ovom forumu osim par nas da animira sve ostale, ja zelim da svako ko kaze da mu je dosadno na forumu sam uradi nesto po tom pitanju a ne uvek da se drugi cekaju, ja zelim da se šala shvata malo bolje, ja zelim da se i čita kako je napisano, da se ne trazi tajno znacenje, ja zelim da se ne ulazi na forum da bi se neko vredjao, ja zelim da se obrisu teme za goste, ako ne može da udje da se druzi sa nama, ne treba nam ni da dobacuje preko tarabe, ja zelim da i ostali shvate, povratnici ili ne da je ovo nase mesto za okupljanje i svima jednako drago jer da nije tako ne bi mi opstajali ovoliko i posle toliko svadja, rusenja, brisanja i svega sto smo prosli...
eto... Svaka čast za ovo što si napisala...slažem se sa svim,jedino to za goste...dragi mi ti gosti nekako... Ali,o tome ćemo zajedno odlučiti...bilo bi lijepo da svi forumaši kažu ponešto o tome...i sva administracija,naravno... 
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|