Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a bas si mogao malo da pokazes svima kako bujas hehe..msm kako dobro izgledas i to iduci vikend sa nekom slikom s Trga Repubike....mozes i u majici ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahah oko za oko,pasta za zube
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Вучица je napisao: Za MeGicu i Poetesu posebna pofala što su sa nama opet više nema mrdanja da se znae ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) A ja, gde sam tu ja? ![[ljutnja.gif] [ljutnja.gif]](./images/smilies/ljutnja.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Miss* je napisao: Вучица je napisao: Za MeGicu i Poetesu posebna pofala što su sa nama opet više nema mrdanja da se znae ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) A ja, gde sam tu ja? ![[ljutnja.gif] [ljutnja.gif]](./images/smilies/ljutnja.gif) NaraFski pofala i tebi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Вучица je napisao: NaraFski pofala i tebi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: sta ih hvalite..dosadne su treba ih kritikovati sto smo ih ovako dugo cekali  e a nisam znala da se Megi tek vratila... POhvaljujem sve forumase kojima smo nedostajale Megi i ja  te pozitivne vibracije sam osecala svakog dana..iako nisam bila ovde.. Cak sam mogla osetiti i miris Iskrine kafe..a da ne pricamo o osecajima pri pomisli na Picardove bicepse...msm..dobro aj bicepse..da ostale misice ne nabrajam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Naravno kad dize .... vidi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Moram pohvaliti Mojnea, uvek fin, nikad nadrndan, malo opaljen,
Di si Mojne, aj ti i ja da divanimo
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nemoj Mojne, zajebace te
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pohvala za Lazu i Zlobnog..i njohov novi broj novina... Svaka cast
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|