Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 10:03

Autoru Poruka
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 01 Okt 2013, 11:39
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

uhh koliko falis

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 02 Okt 2013, 02:16
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

Slika

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 04 Okt 2013, 12:28
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

phpBB [media]

У неком тренутку почели смо да причамо у сред секса... да примећујемо да у фрижидеру фали хране...
да остављамо упаљен мобилни и ноћу..
престала си да слушаш кад свирам... престао сам да те гледам док спаваш...
престали смо да сатима ћутимо насмејани...
у неком тренутку смо се уозбиљили и све зајебали

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 08 Okt 2013, 15:32
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Trile je napisao:
Prijateljstvo sa ženom, večito pitanje, toliko puta odgovarano a nikada do kraja odgovoreno.
Imao sam jednom prijateljicu, samo jednu, i nikada posle.. nijednu..

Bila je sestra mog, možda i najboljeg prijatelja u to vreme, i naravno, bila je starija sestra,
kako to obično biva u svim tim pričama. Mi još u osnovnoj, ona već u srednjoj, ja slavim svoje
matursko veče, ona uskoro sa diplomom u džepu 'beži' u Australiju.

Uvek smo jedno drugome bili ramena za kvašenje suzama. Koliko sam joj samo puta rekao: "ma zaboravi ga,
vidiš da je običan dripac" ili "biće sve u redu, to što se tvoji razvode neće puno da utiče na tebe, pa
odrasli smo, a ti svejedno odlaziš.. (ali kud baš ta Australija?)", ili ono njeno: "slatka ti ta curica,
(gde je nađe samo), i nije sinoć bila sa Mikijem..", ili "čuj, moram nešta da ti kažem, ne znam kako, ali..
videla sam je juče, drže se za ruke..". E da, bilo je to, ali baš, dobro vreme..

Gde ćeš na more, opet sever, a da odeš nekada malo južnije, ne, OK, ajd' možda se i vidimo.
Onako usput, prepodne u gradu.. I videli smo se.

-"U kom si hotelu, je l' ima mesta?" pitam je, kraj sedmog meseca, vrh sezone..
-"biće, sad ću da ti sredim, znam dobro ovog matorog na recepciji, moj ga je ćale i zaposlio ovde
pre par godina,.. ali, ako ti ne smeta da si u sobi sa Zokijem"
-"koji sad Zoki"
-"onaj zlatar, znaš ga iz grada, uvek nosi neko prstenje i lančiće u najlon kesici"
-"nema frke, ali jedno tri-četiri dana, nemam više love"

Ponašali smo se kao pravi stari drugari, stalno zajedno, doručak, kupanje, ručak, sandolina, večernje šetnje..

-"e, možeš ti negde večeras da nestaneš, privešću neku Čehinju?"
-"ih, nema problema"
Zoki je bio šmeker, a i ono njegovo prstenje je znalo često da mu pomogne.
Mi smo prvo sedeli na nekoj terasi, muzika.. a sve ono, Novi Fosili, Tereza, Oliver..
posle još dugo na nekoj klupi, pričali o koječemu..,osetio se jak miris lavande, to tamo raste kao korov
-"ajmo na spavanje, ideš kod mene u sobu,.. šta? šta si se stis'o, pa neću ti ništa, hahaha"
Pokušali smo da namestimo neki ležaj na podu, ali ništa od toga..

Ležali smo tako, na tom uskom krevetu, noć pretopla,.. ne sećam se da smo više išta progovorili,
onako postrance oboje, očiju otvorenih, čini mi se bez ijednog treptaja celu noć, slučajan dodir nogom
i namerni samo vrhovima prstiju naših ruku, toliko lagani i nedodirljivi da se osećaju samo
kao neko peckanje duž kičme, u nogama, u celom telu.. i beskonačni pogled oči u oči.. strah, greška,..
Još znam i mogao bih da nacrtam svaku, i najmanju šaru one čipke na njenoj beloj prozirnoj majici.
I na tome je sve i ostalo, na tim neostvarenim i neprespavanim igličastim i maštajucim dodirima.

Zoki je ostao bez kesice sa zlatom, i nije ga bilo briga. Čehinja je zapravo bila neka domaća, sezonska cura.

Bilo je neprospavanih noći i pre i posle te, ali skoro da ne pamtim ni jednu. Jedino mi je ta, ta prekratka noć ostala u sećanju svih ovih godina, kao noć sa toliko strasti, čeznje i ljubavi da joj sve druge zajedno nisu ravne.
Početkom decembra je otputovala. Čuli smo se više puta telefonom te iduće godine, ali videli, nikada više..

Ovo je prvi put da pričam ovu priču bilo kome, znali smo je samo nas dvoje.. a neka to bude i poslednja priča o njoj.

Opatija, 1987, Hotel Royal, soba 412

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 08 Okt 2013, 15:36
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Trile je napisao:
Nekada sam mislio samo na sebe i nisam baš obraćao pažnju na druge, na njihove želje, ideje, predloge..
to pokušavam i danas, ali nekako mi čini da su moji prohtevi sad manji i sve više popuštam, prepuštam
okolini da odlučuje, da me vodi, usmerava.. slažem se sa nekim i nečijim postupcima a znam da bi do pre
par godina našao najmanje deset zamerki na to ili tome slično..

Treba li da se podsetim kako sam razmišljao ranije ili treba drugi da me podsećaju na to,
mislim da ne znam.

Godine ili događaji, šta nas više menja, loši postupci drugih, nas samih.. dobar i lud, dva brata..
biti dobar sebi a loš drugima ili obrnuto.. biti dobar svima, da, to bi bilo najlepše, kao u bajci,
sve lepo i mirišljavo, ali ne ide tako, uvek nesta spreči, ometa tu dobrotu, bila lažna ili istinita.

Vidim da nešta leti prema meni, nisu labudovi, neka sprava za bacanje..
ne sećam se kad sam je tačno bacio, promašio, pa mi se sad vraća, ili je možda bačena sa neke druge
strane,.. moram da se izmaknem, pognem glavu, pa neka se vrati odakle je krenula.. a opet, da li taj
bumerang može i krug ipo da napravi..

Biti ostavljen više puta a ostaviti samo jednom je veliki greh, nedopustiv u današnje vreme,
a i izborna godina dolazi, vreme promena, idemo na bolje, nećemo nazad, tamo nas ništa dobro
ne čeka.. samo napred, novo staklo u ram pa u nove pobede.. ili poraze, novi krug, ovaj put
bez niskog starta

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 16 Okt 2013, 22:46
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

Slika

Slika

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 20 Okt 2013, 01:29
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 05 Dec 2013, 14:49
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

*ebo te Sunce dje si nabavio te lopate [zenskismeh.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 05 Dec 2013, 20:05
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Senka je napisao:
Trile je napisao:
Nekada sam mislio samo na sebe i nisam baš obraćao pažnju na druge, na njihove želje, ideje, predloge..
to pokušavam i danas, ali nekako mi čini da su moji prohtevi sad manji i sve više popuštam, prepuštam
okolini da odlučuje, da me vodi, usmerava.. slažem se sa nekim i nečijim postupcima a znam da bi do pre
par godina našao najmanje deset zamerki na to ili tome slično..

Treba li da se podsetim kako sam razmišljao ranije ili treba drugi da me podsećaju na to,
mislim da ne znam.

Godine ili događaji, šta nas više menja, loši postupci drugih, nas samih.. dobar i lud, dva brata..
biti dobar sebi a loš drugima ili obrnuto.. biti dobar svima, da, to bi bilo najlepše, kao u bajci,
sve lepo i mirišljavo, ali ne ide tako, uvek nesta spreči, ometa tu dobrotu, bila lažna ili istinita.

Vidim da nešta leti prema meni, nisu labudovi, neka sprava za bacanje..
ne sećam se kad sam je tačno bacio, promašio, pa mi se sad vraća, ili je možda bačena sa neke druge
strane,.. moram da se izmaknem, pognem glavu, pa neka se vrati odakle je krenula.. a opet, da li taj
bumerang može i krug ipo da napravi..

Biti ostavljen više puta a ostaviti samo jednom je veliki greh, nedopustiv u današnje vreme,
a i izborna godina dolazi, vreme promena, idemo na bolje, nećemo nazad, tamo nas ništa dobro
ne čeka.. samo napred, novo staklo u ram pa u nove pobede.. ili poraze, novi krug, ovaj put
bez niskog starta

Gde je ovo Trile pisao???
auuuuu......JA TEKSTA BEZ....
svaka cast..
i svaka mu dala....

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Trile  |  Poslato: 05 Dec 2013, 20:05
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17