Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Laku noc..pobeguljo 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ko je pobegao da mu i ja poželim ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Opet dizes atmosferu 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
poruka za sve forumase: ''pozdravi sve,ja sam pao s mopeda i zavrsio u bolnici,slomljena noga,nažalost'' u potpisu BradPrestaoPitt i PoceoNogeLomit  cuj vozio moped po sred zime
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...pa sta kaze..el puno shebao moped..tz tz tz..eee pitt~e imas reflekse ko mrtav konj..zbilja... ...i sad jos ako si polomio nogu..neces moci ni da trcis milju s preponama za shezdesetogodce..  ...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Molena je napisao: poruka za sve forumase: ''pozdravi sve,ja sam pao s mopeda i zavrsio u bolnici,slomljena noga,nažalost'' u potpisu BradPrestaoPitt i PoceoNogeLomit  cuj vozio moped po sred zime Svašta s Pittom...pa gdje u sred zime na moped...  Pozdravi ga,zaželi mu brzo ozdravljenje...i poruči mu da se može i sa mobitela prijaviti ovde... 
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ijaoo jadan moj drug Pitoslav ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: poruka za sve forumase: ''pozdravi sve,ja sam pao s mopeda i zavrsio u bolnici,slomljena noga,nažalost'' u potpisu BradPrestaoPitt i PoceoNogeLomit  cuj vozio moped po sred zime ооооооооооооооооо боље да је у ону брвнару с скајпишу завршио но што гасад оне сестре по болници тетошу БреДкасти то је само једна ногица немо те сад нема сто годиница ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...ee daj zaebite spam pricu..ovo treba da vidi onaj kom je upuceno..  ... siN bRutaL je napisao: ...rekao tata da ti je odlicna strudla s' makom i da mozes da se udas..tj da te dovedem kutji.. ...
...p.s. ..samo kaze da moze da bude i bogatije..s' vise maka..al to kad dodjes pa se dogovorite..menie taman.. ...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
O Bože...svašta... Pittko...želim ti brz oporavak! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|