Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kaže Vajs ''Kako možete da se sprdate sa Šekijevim imenom nazivajući ga Šefket'' ?
Šefket je inače njegovo pravo ime i gde je tu vređanje i sprdnja... HAHAHAHAHAHAAH
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...kad su one to posprdno izgovorile....hahaaa...slušala sam to uživo...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nebitno je to.. Njemu je ime Šefket i to je to... Zamisli da sam ja pevač i da mi na svim albumima piše Žex, a onda se neko seti i kaže kako bi bilo pametno da nekada na album stavim ime Željko i ja onda popenim. Ja mislim da se Šeki stidi svog muslimanskog porekla i to je sigurno fakat.... Ima i takvih
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma neeee..ne stidi...slavio je Bajram...ne jede svinjetinu...a to ime...šta znam što mu to smeta...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Meni nekako deluje kao da krije svoje poreklo... Možda ja pogrešno vidim, ali tako je.... Mislim da je Šteki baš pukao na psihičkom planu i to mu se vidi u očima ?
Ko je po tebi novo najveće razočarenje ?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Onaj Marko...Crnogorac...a i Romana me neprijatno iznenadila kad je Ivanu dala štapić i poslala ga u arenu...a on nju spasio...bljak baš... A tebi?
|
|
Žex
|
|

rang

|
Nova razočarenja : Marko Vukotić, Boris, Šteki...
Marko zato što danas kaže citiram : ''Ja tebe vidim kao majku i zato sada mogu da ti kažem NE se*i''
Ja mojoj majci nikada nisam to rekao, a ne zanm odakle mu smelosti da pravi takve paralele...
Boris zato što glumi neku beogradsku fensi šmekericu... Najviše mrzim tak'e nabeđene kvazi-fensi šabane
Šteki zato što je totalno odlepio
Vajsa nisam hteo da stavljam na spisak jer ga hejtujem poodavno
A ko je po tebi pozitivno iznenadio ?
Po meni to je Simonida... Ume da zbija šale, nije nimalo glupa, bocka baš kako treba i za mene je pozitivno iznenađenje iako sam je hejtovao dugo
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ja tu dvojicu nikada i nisam nešto gotivila...ni Borisa,ni Štekija...baš su takvi kakvim si ih i opisao... A Simonida je i meni prijatno iznenađenje...a i Sara se popravlja...bolja je i od Kaće,a i od JJ...
|
|
Žex
|
|

rang

|
JJ je proračunata i iako Edin misli da vuče konce realnost je drugačija
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|