|
Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Raduješ se Moli.  Jel Ava stvarno toliko luda ili je dobra glumica?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta je sada uradila?  a radujem se Gigi radujem...nije bas da se snijegu radujem, ali neka bude sve u kompletu sa snijegom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A što je uradila...trabunja: http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/av ... ota-342794Željko je i dalje u mom srcu. Još od Velikog Brata sam znala da je on ljubav mog života, i vjerujte mi, naši će se putevi jednom sigurno susresti. Je li slučajnost da se moja emisija zove 'Od A do Ž', od Ave do Željka, razumijete? Nevjerojatne su to stvari. I ja vjerujem u njih - zaključila je Ava dok se prisjećala Željka Stojanovića, svoje ljubavi iz srpske verzije reality showa Big Brother. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 Ava Ava....poslije Simone dosla je Ava, a posliej Ave ce opet da se pojavi neka lujka. Nije ona dobra nikako...ali bez zaebancije, ja mislim da ona ima neki ozbiljni poremecaj u glavi...ali mi i dalje smijesno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma moja najbolja prijateljica studira u Zadru...i ima neka predavanja s Avom jer je Ava pala neke predmete pa sluša s njom...i kaže mi frendica da je ona i inače tako luda...da uleti usred predavanja...u mini haljini i štiklama i da se ni ne ispriča profesoru zbog kašnjenja već počne pričati neke nebuloze...  I onda sjedne u klupu i počne se gledati na ogledalo.... Ja mislim da ona ima neki poremećaj...ali treba odgonetnuti koji...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Има већ неко време како седим пред монитором и размишљам... Да ли да напишем ово... Хајде...
Размишљах, од јутрос, о једној особи и себи. Није то први пут. Завршило се радно време, па реших да се мало прошетам, да одагнам мисли. Кренух улицом у град, али никако да престанем да размишљам, све једно исто. Прелазим преко пешачког прелаза, дођох до половине коловоза, кад однекуд сдесна долете аутомобил, закачи ме, окренух се око сопствене осе и, срећом, не падох на сред улице. Само сам осећао болове с десне стране. Ауто се заустави, али ја само одмахнух руком. Оде.
Рећи ће неко, замало да страдам на пешачком прелазу. Иако сам пре преласка погледао и лево и десно, и нисам видео ниједан аутомобил да се приближава, није требало да прелазим преко улице, а да не обраћам пажњу на саобраћај. Да сам гледао, сигурно бих видео да се ауто приближава и стао бих на време. Вероватно је и возачу то било логично, па није стао. Не ја га нисам ни видео ни чуо. Размишљао сам.
Да ли је то опомена? Да престанем да размишљам.
Навикли сте да овде свашта пишем. Да се шалим. Да измишљам приче. Овога пута, све је истина. Ja cijelo vrijeme razmišljam o ovom što si napisao...i vjerujem da je istina... I pitam se kako si danas...i pitam se što te sad nema da nam sve potanko ispričaš...i da vidimo da si dobro... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Има већ неко време како седим пред монитором и размишљам... Да ли да напишем ово... Хајде...
Размишљах, од јутрос, о једној особи и себи. Није то први пут. Завршило се радно време, па реших да се мало прошетам, да одагнам мисли. Кренух улицом у град, али никако да престанем да размишљам, све једно исто. Прелазим преко пешачког прелаза, дођох до половине коловоза, кад однекуд сдесна долете аутомобил, закачи ме, окренух се око сопствене осе и, срећом, не падох на сред улице. Само сам осећао болове с десне стране. Ауто се заустави, али ја само одмахнух руком. Оде.
Рећи ће неко, замало да страдам на пешачком прелазу. Иако сам пре преласка погледао и лево и десно, и нисам видео ниједан аутомобил да се приближава, није требало да прелазим преко улице, а да не обраћам пажњу на саобраћај. Да сам гледао, сигурно бих видео да се ауто приближава и стао бих на време. Вероватно је и возачу то било логично, па није стао. Не ја га нисам ни видео ни чуо. Размишљао сам.
Навикли сте да овде свашта пишем. Да се шалим. Да измишљам приче. Овога пута, све је истина. Ja cijelo vrijeme razmišljam o ovom što si napisao...i vjerujem da je istina... I pitam se kako si danas...i pitam se što te sad nema da nam sve potanko ispričaš...i da vidimo da si dobro... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ја ово нисам видла Оцо подКитно да си се врно вамо да вим јел си окић
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Има већ неко време како седим пред монитором и размишљам... Да ли да напишем ово... Хајде...
Навикли сте да овде свашта пишем. Да се шалим. Да измишљам приче. Овога пута, све је истина. Ja cijelo vrijeme razmišljam o ovom što si napisao...i vjerujem da je istina... I pitam se kako si danas...i pitam se što te sad nema da nam sve potanko ispričaš...i da vidimo da si dobro... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ја ово нисам видла Оцо подКитно да си се врно вамо да вим јел си окић Mad.. čekamo te na kafici i čašici razgovora.Mislimo na tebe i uz tebe smo ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
tupavi ne razmisljaju
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Idem da se igram manager-a.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 53 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|