Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Mojne je napisao: KAKO ME IZAZVIVA OVAJ AVATAR [images/smilies/chock.gif] ![[images/smilies/chock.gif] [images/smilies/chock.gif]](./images/smilies/images/smilies/chock.gif) podigla je nogu a ne znam da li ima gaćice, romantika ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
zašto ljudi ustaju ujutru nadrndani.. ono tipa dal da se umijem il da se ubijem ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ni to ne umem ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...često opraštamo onima koji nam dosađuju, ali nikad ne možemo oprostiti onima kojima smo sami dosadni...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нема га ни данаске а рекао је да ће доћи хммм ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jos jucer sam bila na pjescanoj plazi...sto ti je zivot danas si ovdje sutra si tamo ups...sto ti je avion ... za cas posla 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
boing boing
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma.. da to je pravo čudo ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
како је оној Радисав поч`о да лажееееее цц ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Има већ неко време како седим пред монитором и размишљам... Да ли да напишем ово... Хајде...
Размишљах, од јутрос, о једној особи и себи. Није то први пут. Завршило се радно време, па реших да се мало прошетам, да одагнам мисли. Кренух улицом у град, али никако да престанем да размишљам, све једно исто. Прелазим преко пешачког прелаза, дођох до половине коловоза, кад однекуд сдесна долете аутомобил, закачи ме, окренух се око сопствене осе и, срећом, не падох на сред улице. Само сам осећао болове с десне стране. Ауто се заустави, али ја само одмахнух руком. Оде.
Рећи ће неко, замало да страдам на пешачком прелазу. Иако сам пре преласка погледао и лево и десно, и нисам видео ниједан аутомобил да се приближава, није требало да прелазим преко улице, а да не обраћам пажњу на саобраћај. Да сам гледао, сигурно бих видео да се ауто приближава и стао бих на време. Вероватно је и возачу то било логично, па није стао. Не ја га нисам ни видео ни чуо. Размишљао сам.
Да ли је то опомена? Да престанем да размишљам.
Навикли сте да овде свашта пишем. Да се шалим. Да измишљам приче. Овога пута, све је истина.
|
|
|
|
|
|