Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Radisav_Oluja je napisao: Daj ostavku. Odmah. Ostavka, ostavka, ostavka. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) i ja kažem isto
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Radisav_Oluja je napisao: Daj ostavku. Odmah. Ostavka, ostavka, ostavka. немаш шерпе, лонци и поклопци а кам ги зФиждаљиц ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Iskra je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Daj ostavku. Odmah. Ostavka, ostavka, ostavka. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) i ja kažem isto ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Dakle od sutra, novi administrator je Radisav. Moderatori:Mitkin, Mojne, Stevica. Forum se zakljucava za goste. Svi koji se rekli vise da ne dolaze, brise im se profil.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Radisav_Oluja je napisao: Iskra je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Daj ostavku. Odmah. Ostavka, ostavka, ostavka. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) i ja kažem isto ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Dakle od sutra, novi administrator je Radisav. Moderatori:Mitkin, Mojne, Stevica. Forum se zakljucava za goste. Svi koji se rekli vise da ne dolaze, brise im se profil. dogovoreno ![[high-five.gif] [high-five.gif]](./images/smilies/high-five.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kako je Rale pun dobrih ideja.. šteta što ga niko ne sluša ![[images/smilies/dosada3.gif] [images/smilies/dosada3.gif]](./images/smilies/images/smilies/dosada3.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...da ekstraordinarno zadovoljstvo prozilazi iz cinjenice etabliranog uspeha saglasja sa sopstvom..mehanizam koriscen u svrhu izbegavanja psihicke diktature nametnute od strane entiteta odanih dionizijevom kultu..je sublimalni kontekst drevne borbe ''ja protiv sebe''..koji se jos moze prepoznati u psiholoskom obliku ponasanja autodestruktivnosti proizasle iz kolektivno dozivljene drevne tragedije urezane u ljudsku psihu... ...iz perspektive reverzibilno ukorenjenog straha svake vrste..nasushna je potreba inhibiciono osecanje za kojim vapije podsvesna struktura licnosti fragmenatrnog karaktera..u prevodu bi to trebalo da znaci..svesni um samo na trenutke prepoznaje zelju za oslobodjenjem ukalupljene estetike...

|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
KAKO ME IZAZVIVA OVAJ AVATAR
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...još nekih mjesec dana i Božić... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
još malo.. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|