Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ima mene zaduzila da ti prenesem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Iskra je napisao: bolje da ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Iskra ako imas nesto da prokomentarises u vezi mene ili da mi nesto licno kazes,molila bih te da to uradis dok sam na forumu a ne kad nisam online...Toliko od mene za tebe...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Zasto je spomenar Zelenog otisao u arhivu?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra, molim te, zasto ti nisi sačekala ASG do pola 2, pa da dodje, pa da joj onda kažeš, mislim stvarno. Sledeci put da si sacekala, ti jasno?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Evo nema je ni sad...Zabrinjavam se
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Andjeo sa greskom je napisao: Zasto je spomenar Zelenog otisao u arhivu? Kakvo pitanje...pa on nije bio na forumu od maja...šta tu treba objašnjavati?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: bolje da ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Iskra ako imas nesto da prokomentarises u vezi mene ili da mi nesto licno kazes,molila bih te da to uradis dok sam na forumu a ne kad nisam online...Toliko od mene za tebe... Koliko znam,ova tema nije o tebi...i ako neko napiše neku opasku ovde,može se odnositi na bilo koga...a ne mora ni na koga... I nije mi jasno što se ti pronalaziš,nisi uopšte pomenuta.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: bolje da ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Iskra ako imas nesto da prokomentarises u vezi mene ili da mi nesto licno kazes,molila bih te da to uradis dok sam na forumu a ne kad nisam online...Toliko od mene za tebe... drago moje dete ( pošto po godinama mi mozeš biti dete) Ne vidim razloga zašto si moj post ili ti smajli citirala, NIJE SE ODNOSIO NA TEBE. Ne sećam se da sam te bilo gde spomenula, sem što sam odgovorila na Vukino pitanje šta mislim o tebi.E sad..zašto se ti pronalaziš u mom postu to već moraš sebe pitati ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) ,Sad ću ja tebe zamoliti ako imaš nešto da mi kazeš a ti sačekaj da budem na forumu jer si ti moj nik spomenula a ja tvoj nisam( jedino ako na ovom smajliću ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) ne piše ASG a ja ćorava nisam videla. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: Iskra, molim te, zasto ti nisi sačekala ASG do pola 2, pa da dodje, pa da joj onda kažeš, mislim stvarno. Sledeci put da si sacekala, ti jasno? Jasno!! ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|