Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Andjeo sa greskom je napisao: Hoces reci da ti nisam savetovala da promenis dizajn foruma,da otvorimo teme o lepoti i negi,da uvedemo chat..??? Jesi... Chat već postoji,a skin ostaje ovakav kakav je...
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Senka je napisao: Boss je napisao: Senka je napisao: Naravno da nije trebala to napisati... Nas dvije komuniciramo i mimo foruma,mogla mi je saopštiti svoje mišljenje i tamo...pa i dati neku sugestiju... To bi bilo dobronamjerno i lijepo i korektno. Ovo ovako i na ovaj način nikako nije dobro. OK... ali opet mi nisi objasnila zašto pišeš u množini... zašto imamo opomene pred hlađenje, opet množina... kakve se to pričice plasiraju preko stolice ? Šta, ja sa njoj namerno postavio ta pitanja, u dogovoru je l' ? Opet bez objašnjenja, a pitam te već treći put...  Ne...nemoj ići toliko daleko... U množini,jer ste vas dvoje pisali na toj temi... Ništa drugo i ništa zlonamjerno. Da, nas dvoje smo pisali... zato što je tema tako zamišljena, jedno odgovara a ostali postavljaju pitanja... ja sam ta pitanja postavio danas, a ona odgovorila tek pre nekih pola sata...  I ti meni opomena pred hlađenje... ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Evo, sad ću ja tebi dati opomenu... prvu opomenu od kada pišem na ovom forumu, a ti dobro razmisli kakvu...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Boss je napisao: Da, nas dvoje smo pisali... zato što je tema tako zamišljena, jedno odgovara a ostali postavljaju pitanja... ja sam ta pitanja postavio danas, a ona odgovorila tek pre nekih pola sata...  I ti meni opomena pred hlađenje... ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Evo, sad ću ja tebi dati opomenu... prvu opomenu od kada pišem na ovom forumu, a ti dobro razmisli kakvu... Aj dobro...zamislila sam se već... Jesmo li se ispričali fino...hahaaa...
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Srecno sa forumom..sta da ti kazem...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Andjeo sa greskom je napisao: Srecno sa forumom..sta da ti kazem... Hvala draga...znam ja da ti to iskreno misliš i želiš... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sta reci
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
1. poruka - hebite se 2. poruka - ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
си ме скино ил чекаш два шамара м???!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
hahhaaa.. znaš to bolje a ne da pretiš ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е ово јесте претња ил да ме скине ил га живог бити нече ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|