Boss je napisao:
Opiši sledeće forumaše, malo opširnije...
Molena, Senka, Naopak, GiGi, Wuki, Brutalni, Casual, Komsinica... ovo možeš na kraju, posebno...
Molena-"Alfa zenka" koja voli da dominira i da svima namece svoje filozofsko misljenje,stavove..U sustini nije lose osoba...Brijem da je romanticna i da se toga stidi jer joj to narusava kredibilitet

Senka-"majka" i potajna zavodnica foruma..Veliki diplomata i veliki borac za opstanak "vec mrtvog teleta"..Prema meni je uglavnom ok i ja je postujem...
Naopaki-Kako mu i samo ime kaze imao je konflikte ali prema meni je bio dosta korektan i fer...
Gigi-Jedna od retkih pozitivnih osoba ovde..nadam se da ce mi biti snajka jednoga dana
Wuki-nasa drugarica,romanticna dusa,ponekad izgubljena izmedju reale i stvarnosti...Prema meni je bila ok i sad je..Uvek mi je izasla u susret...
Brutalni-Rasterivac zena na forumu,i ubedljivo forumas koji je zaveo najvise forumasica:Veliku od Afrike,Emu,Tw ima ih verovatno jos...Ponrkad mi se ne svidja negov smisao za humor,prebutalan je kako mu i sam nik glasi,u sustini zanimljiv lik...
Cas-Cuveni kazanova koji je svima delovao miroljubivo...Inace meni totalno neprimetan lik..al iza mire sto vire...I napravio je pravi izbor ako mene pitate
Komsinka-Vatrena zvezdasica na pocetku mi se cinila prepotentno ali zena je totalno na mestu...
Jes zadovoljan Misko?
![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)