|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jel to Senka na stolici ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Asg odi na stolac,,,,ajde,,,
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
ajd postavljaj...iskljucivo pitanja o forumasima....mislim svi znaju koliko imam god,cime se bavim,bracni status,nacionalnu pripadnost,boju ociju,visinu,stiklice itd itd.....
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a stolica, kakva ti je
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
ASG... 1. S kojim forumašem/forumašicom bi otišla na doček Nove godine u inozemstvo? 2. Koji forumaš ima najiritantnije forumsko ponašanje? 3. S kojim bi forumašem podijelila neku važnu tajnu? 4. Kojem forumašu ne vjeruješ ni riječ napisanog? 5. Ocijenjujući se ocjenama od 1 do 5...koliko bi sebi dala kao forumašici?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Sada Ču da te rešetam... nema cile-mile nego odgovaraj na sva pitanja... 1. Ko najviše spletkari ovde po tvom mišljenju, ogovaranja na pp i tako to ? 2. Ko je najpozitivniji ? 3. Ko je najnegativniji ? 4. Ko ti je najdraži (bez mene, Koje i ZZ) ? 5. Koga sve zanima ? 6. Ko je kriv za rasulo (''odlazak'' velikog broja forumaša) ? 7. Je l' tebi dosadno ovde ? 8. Da li bi ponovo bila mod ? 9. Opiši sledeće forumaše, malo opširnije... Molena, Senka, Naopak, GiGi, Wuki, Brutalni, Casual, Komsinica... ovo možeš na kraju, posebno... 10. Šta ti najviše smeta ovde ? 11. Postoji li neko ko te posebno nervira ? 12. Neko ko te uvek oraspoloži ? I još ono Molenino sa otpisivanjem... Senka - Wuki Brutalni - Naopak GiGi - MeGi Vuja - ZZ Eto, bez diplomatskih odgovora molim...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Uh trebace mi vremena...Ne bih bas da uvredim nekog na brzinu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
GiGi je napisao: ASG... 1. S kojim forumašem/forumašicom bi otišla na doček Nove godine u inozemstvo? ZZ,Boss....Ako bi lokacija bila CRO def Koja 2. Koji forumaš ima najiritantnije forumsko ponašanje? Sada niko,jer nikog i nema 3. S kojim bi forumašem podijelila neku važnu tajnu? Poverljiva trojka:Boss,Koja,ZZ..4. Kojem forumašu ne vjeruješ ni riječ napisanog? Diplomatama...Mutikasama  5. Ocijenjujući se ocjenama od 1 do 5...koliko bi sebi dala kao forumašici? 2.....Slabo pisem,nisam interesantna,nemam svoj blog,ne pravim skandale... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Sada Ču da te rešetam... nema cile-mile nego odgovaraj na sva pitanja... 1. Ko najviše spletkari ovde po tvom mišljenju, ogovaranja na pp i tako to ? Laya...mozda gresim al tako mi se cini..2. Ko je najpozitivniji ? Bred...3. Ko je najnegativniji ? Ja verovatno..nemam konkurenciju vise4. Ko ti je najdraži (bez mene, Koje i ZZ) ? Gigi,Megi,Zex...i par njih koji nisu na ovom forumu5. Koga sve zanima ? Uh Senka...cini mi se..njen forum logicno6. Ko je kriv za rasulo (''odlazak'' velikog broja forumaša) ? Za prvu garnituru rangirani drugari a za drugu Senka...7. Je l' tebi dosadno ovde ? [Sad jeste,pre mi je bilo super..../b] 8. Da li bi ponovo bila mod ?[b]Zavisi ko bi me pozvao  9. Opiši sledeće forumaše, malo opširnije... Molena, Senka, Naopak, GiGi, Wuki, Brutalni, Casual, Komsinica... ovo možeš na kraju, posebno... 10. Šta ti najviše smeta ovde ? Ulizivanja..ne meni nego inace...i to ko je koga prvi startovao,cupanje oko "kazanove"11. Postoji li neko ko te posebno nervira ? Posebno niko...ali ima par njih ciji su mi komentari iritantni12. Neko ko te uvek oraspoloži ? Hm onaj ko me najbolje poznajeI još ono Molenino sa otpisivanjem... Senka - Wuki Mrtva trka..ajd Vuki za nijansu...Brutalni - Naopak BrutalniGiGi - MeGi Obe su mi drage..za nijansu Gigi..otpisujem Megi znaciVuja - ZZ Istina da dajem prednost RL prijateljima,osim u ovom slucaju..znak jednakosti... Eto, bez diplomatskih odgovora molim...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 53 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|