Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I prije nego mi haljinu svuces ima nesto sto moras znati i moje tijelo se drzi duse i snjime cu ti i nju dati
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Ne plači za igračkom što je slomljena, jer svi smo mi igračke u nečijoj ruci, sudbina je ona koja konce vuče i kada smo srećni, i kad smo na muci.
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Svijet se sastoji od nesavršenih ljudi Sve drugo je laž Ili smrt Savršeni ljudi su u grobu Pa i to više nisu ljudi
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
I uopšte, zvedo i ptico, uopšte - celi svete, divno je kad se u nama čekanje javi, pa se od toga na usni nešto rumeno isplete i nešto graorasto i zeleno u glavi.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mogu da mi kazu da sam konj mogu d ami kazu da sam i debil naneti mi tako nece bol ja sam mentol ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Не жалим ни тебе ни себе ја, и смешим се на даљине. Умор ми само у очима сја, и све што иштем од тебе то је: часак два тишине, тишине...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Rano ti je duso moja ima, ima vremena zivot tuznu pricu pise jos si mnogo malena...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ovo je svet za pametnije ovo je put za neke hrabrije a moje srce je pile drhti od straha kada grmi nezno ko svila na kaldrmi
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Сањао сам Kако улазиш у моју пјесму Улазиш просто ко у своју башту Под пазух долијећу ти ластавице Ја пјевам бијела ми крила расту А више ме не боли
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Била си збуњена, као љубав, ја слаткоречив, као љубав, ти чаробна, као љубав, ја бесмислен, као љубав. Била си и остаћеш као љубав, све док не нестанем, као љубав.
|
|
|
|
|
|