Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
I to 7 dana platonske veze u jednom rijalitiju...hahaaa Evo,sada napadaju Vajsa da nema veze o koreografiji...Jelena G. im nema veze o scenariju,a nikakva je glumica...hahaaa...Božeee...pa samo pdcjenjuju jedni druge...i omalovažavaju...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Šta misliš koga će Ivan izabrati za sluge i ko će ispasti u nedelju ?
Ja tipujem da će na mesto muškog sluge staviti Vajsa, a da će za ženskog slugu staviti Zoricu
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
To bi bilo predvidivo...ne znam...mislim da neće Zoricu...ne bi trebalo ni Vajsa... Ja nisam očekivala ni da će Džidža ispasti,al eto ispade... Neće Miću,neće Romanu...ko zna...možda stavi Smonidu..i Slobu..recimo...eee...baš je problem izabrati... Ja bih izbacila Simonidu ili Zoricu...al ja se ne pitam...i ispašće neko za kog sam to najmanje očekivala...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Sluge su Marko i Romana...hahaaa...promašila sam za Romanu...mislila sam da nikada neće nju...Božeee...eto,kao ...njih dvoje još nisu bili sluge...
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Ovu farmu nisam pratila ama bukvalno nijednu emisiju, proslu jesam... i sad Vas citam i ja pojma nemam ko su ta imena koja pominjete, osim eto prepoznah Romanu, i ako kazete Zorica pomislim na Markovic i to je to..
Jel' vrijeno gledati, ukljuciti se sad..??
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa jeste...uključi se...možda ti se i dopadne...  Likovi su jako specifični,ima ih baš raznih. Ovde na forumu možeš otići na profile učesnika,malo pogledati i vidjeti ko su oni. Ova sezona je malo dinamičnija od prošle i ima više svađa.Ali nije ni loša,sve u svemu.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kažu sinoć bila najgora svađa u igri istine
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne znam na šta misle...bilo je svađa...ali je sve to uobičajeno...mislim,kod njih već viđeno...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Evo je Romana pevuši... Verovatno će uskoro biti neki žešći fajt čim su ovako srećni
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Romana je bila na pijaci kao sluga...pa je pjevušila.....i dobila dosta hrane... A imali su i tajne zadatke...Golubovićka sa svojim nije uspjela...
|
|
|