Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
....sanjala da cu jednog dana biti clan foruma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kao mali sam bio gadan djavolar
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Nikita je napisao: Sta ste radili , o cemu ste razmisljali , koje vas dileme mucili , sta ste voleli a sta mrzeli ...? ...cesto sam sedeo u shpajizu..ne svojom voljom..  ... ...ponekad su me vezivali za radiator..6-ti rodjendan sam proveo zakljucan u podrumu.. ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) ... ...toe nadalje ostavilo teske posledice po mene..traumae ucinila svoe... ...razvio sam potpuno asocialan oblik ponasanja..izmislio nevidljive prijatelje..i tako... ...sve u svemu..danas covek kad me pogleda..poprica samnom..nikad ne bi reko dae to sve istina..  ...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
igrao sam se sa barbikama, igrao lastiša, školice, mame i tate, mame i mame, tate i tate, pokušavao da igram fudbal ali sam bio smotan pa sam uvek branio, ni kao golman se nisam istakao, igrao sam klikere sam sa sobom u stanu...
ja sam uvek bio kriv kad igramo fudbal i izgubimo, pa su me uvek slali po vodu i lupali mi čvoke...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
скупљала црФе ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tukla se sa dečacima ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sanjala da budem kengur kad porastem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...bila veoma živahno dijete koje nije htjelo spavati noću do treće godine...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: ...bila veoma živahno dijete koje nije htjelo spavati noću do treće godine... naČi ti ko moja najmladja ćera bila mali vrag kazu šteta što nisam bila muško ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: šteta što nisam bila muško ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) немој да ти падне на памет! кошта. ако оћеш нешто да мењаш, промени боју косе, скрати сукњу, носи танке мајичице по киши, или тако нешто. као мали сам се играо само са девојчицама. мислим, ни у дворишту, ни у околини није било дечака нашег узраста. лакнуло ми кад сам пошо у школу.
|
|
|
|
|
|