Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo je Zorica . Postala je usamljeni rendžer. Jelena G. je napustila i sada je all alone...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Eeeee...da...uvrijeđena je što nisu uzeli njenu himnu...hahaaa A Mića zanovijeta...kao da je Goran Bregović u najmanju ruku... 
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo je i Sara... Totalno je odlepila i kada krene onako da histeriše postane mi najružnije biće na planeti Mića opet ispaljuje salve uvreda..... uh koji moron
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Grozni su...Sara se derala na Miću...I prvi put da je on zanijemio...to mi je baš bilo interesantno vidjeti... ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Duelisti su Tuta i Džidža...vrijeme je da Džidža ide snimati duet sa Bešlićem... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Sara se juče opasno upeca
Pita je Žika Makedonac ''Kako se zove tvoj dečko ? Onaj pevač, kako se zove''
Sara : Cvija (dramska pauza)... AKI... AKI ...
Hah, ona i ne zna ko je prvi na spisku .ebača
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hahaaa... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ...to nisam gledala---o bemti..pa ona nije normalna breeee...pukla cura načisto... A Zorica je posebno pukla....hahaaa...boji se da će je ivan staviti za slugu...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja gled'o sinoć... Sara je stvarno qrcolomka... Jadan Aki ako se stvarno zaljubio u nju. Na'ebaće Mislim da je njen cilj promocija, a Aki je odličan za to. Žuta štampa će sigurno pisati o njima van Farme, pa je to super šansa za Saru da se promoviše na taj način, kada druge kvalitete nema. Čim sažvaće Akija, ispljunuće ga kao kauboj što ispljune duvan. Još histeriše i kaže ''Volim te Aki, volim te najjače'' Kako možeš da zavoliš nekoga za 7 dana veze ? To nema šanse
|
|
|
|
|
|