Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Mar 2024, 10:39


Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 21 Jul 2012, 17:25
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Princ Hari u vezi sa manekenkom Kresidom Bonas

Slika


Princ Hari je u sredu uveče viđen na londonskoj premijeri filma “Uspon mračnog viteza”, u društvu manekenke Kreside Bonas, koja neodoljivo podseća na njegovu bivšu ljubav, Čelsi Dejvi. Dvadesettrogodišnja manekenka i ćerka trendseterke iz šezdesetih, Meri Kurcon nova je ljubav dvadesetsedmogodišnjg princa, prenose britanski mediji.

Slika

Hari je sa atraktivnom plavušom viđen na premijeri najnovijeg filma o Betmenu, a zatim i na zabavi nakon projekcije. Iako su u klub stigli odvojeno, njih dvoje su ubrzo otišli u separe, gde su se grlili i ljubili. Kresida je otišla kući taksijem oko četiri ujutru, a Harija je odvezao telohranitelj desetak minuta kasnije.

Slika

Manekenka trenutno radi kampanju za “Barberi” i bavi se glumom, a poznata je figura na društvenoj sceni Londona. Hari se sedam godina zabavljao sa Čelsi Dejvi, a mediji su ga povezivali i sa manekenkom Florens Brudenel Brus.


Hello


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 21 Jul 2012, 20:17
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Princ Vilijam dobio najviši orden u Škotskoj

Slika

Princ Vilijam nedavno je na svečanoj ceremoniji i zvanično dobio titulu viteza reda Tistl koju mu je kraljica Elizabeta II dodelila kao poklon za trideseti rođendan. Svečanost je održana u Škotskoj, u katedrali „Sent Giles“, a svečanosti su prisustvovali i njegova supruga, vojvotkinja Kejt, kraljica Elizabeta II, princ Filip, princeza Ana i ostali članovi britanske kraljevske porodice.
Kako običaji nalažu svi su bili obučeni u ceremonijalne haljine sa šeširima sa belimperjem. Svečanost je trajala nešto duže od jednog sata, a posle toga su svi prošetali ulicama Edinburga, od katedrale do gradske biblioteke, dok su ih pratili zvuci fanfara. Novi orden Vilijam će prvi put u javnosti nositi u julu kada bude išao na svečanost koju priprema Vojska Irske.

Slika


Hello


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 26 Jul 2012, 18:54
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Princ Vilijam ne želi svastiku u svojoj kući

Princ Vilijam kategorički odbija da živi pod istim krovom sa svojom svastikom

Slika

LONDON - U želji da izgladi odnose sa svojom sestrom Pipom, s kojom je donedavno bila u svađi, Kejt Midlton ju je pozvala da se preseli kod nje u Kensingtonskoj palati u Londonu, ali je njen plan osujetio princ Vilijam koji kategorički odbija da živi pod istim krovom sa svojom svastikom.

Kako pišu britanski tabloidi, 30-godišnji princ je Kejt jasno dao do znanja da to "ne dolazi u obzir".

"Kejt nema puno ljudi u svom okruženju s kojima može da se opusti i bude to što jeste, pa je pomislila da bi bilo divno da Pipa dođe da živi s njom", kazao je izvor blizak kraljevskoj porodici.


"Jako joj nedostaje njeno društvo", dodao je isti izvor, navodeći da je Pipa odmah pristala, ali da se Vilijam isprečio.

Iako se dobro slaže sa svastikom, princ Vilijam smatra da bi to bila loša ideja jer su se sestre tek nedavno pomirile.

"Plaši se da bi moglo da dođe do nove svađe među njima i da bi Kejt ponovo bila pogođena", naveo je prijatelj kraljevskog para.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 02 Avg 2012, 00:09
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Vilijam nije na listi: Vojvotkinja od Kembridža i princ Hari najbolje odeveni!

Slika

Članovi britanske kraljevske porodice vojvotkinja od Kembridža Ketrin i princ Hari našli su se na vrhu “Vanity Fair” liste najbolje odevenih, prenose agencije.
Tridesetogodišnja vojvotkinja od Kembridža, koja je udata za Harijevog brata, princa Vilijama, pojaviće se na septembarskoj naslovnoj strani magazina posle godinu dana u kojoj je postavila modne standarde i trendove svojom mešavinom dizajnerske odeće i konfekcije.
List prenosi da je princ Čarls potrošio oko 55.000 dolara na odeću za Midltonovu ali da je ona odbila usluge kraljevskog dizajnera i okrenula se Alis Temperli i Aleksandru Mekvinu kao i prodavnicama “Topšop” i “T.K. Maks”.
Postavlja se pitanje, navodi “Vanity Fair” da li bi očev predlog trebalo da prihvati Vilijam, koji se nije našao na listi.

Slika

Princ Hari (27), najbolje je odeven muškarac. Na drugom mestu je bek Tom Brejdi koji je oženjen manekenkom Žizel Bundšen. I princ i sportista prvi put su se pojavili na listi najbolje odevenih.
Lista “Vanity Fair” sastavlja se glasovima više od 2.000 modnih profesionalaca, novinara i trendsetera. Na listi su se našle i glumice Džesika Častejn, Dajan Kruger, Fan Bingbing, Lea Sejdu, manekenka Eletra Videman i muzičarka Ališa Kiz. Kod muškaraca, na listi najbolje odevenih su i reper Džej Zi, voditelj Mat Lojer, novinar Morli Safer.
Vojvotkinja od Kembridža Ketrin i princ Hari nisu jedino plemstvo na listi. Među najbolje odevenim ženama je i šeika Moza Bint Naser iz Katara, danska princeza Mari i Gučijev model Šarlot Kaziragi koja je četvrta u liniji za presto Monaka.
Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija našli su se na listi najbolje odevenih parova, dok je modni fotograf “Njujork tajmsa” Bil Kaningem (81) proglašen “modnim originalom”.


Svet


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 04 Avg 2012, 09:45
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Princ Hari: Postao sam prestar za noćne izlaske

Britanski princ Hari juče je iznenadio sportiste nenajavljenom posetom Olimpijskom selu. Kanadski kajakaš Majkl Tajler zamolio ga je da mu preporuči najbolje noćne klubove u Londonu, na šta je Hari odmahnuo glavom, uz komentar da je suviše star za izlaske.

Poznati obožavatelj žurki, princ Hari, izgleda je odlučio da se odrekne burnog noćnog života, prenosi "E! Online". Na pitanje kanadskog sportiste Majka Tajlera, koga je zanimalo koji su najpopularniji klubovi u Londonu, princ je odgovorio:

Slika


- Prestao sam da izlazim. Prestar sam za to.

Nije izvesno da li je Hari samo pokušavao da se našali sa prijateljima iz Kanade, ili je zaista odlučio da se primiri. Možda je na njegovu odluku uticala manekenka Kresida Bonas, za koju se sumnja da mu je nova devojka.


Blic

Blic


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 05 Avg 2012, 12:27
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pobedu britanskih biciklista proslavili zagrljajem

Slika

Pobedu britanskog biciklističkog tima na Olimpijskim igrama u Londonu vojvoda i vojvotkinja od Kembridža proslavili su zagrljajem pred punim tribinama Velodroma.

Slika

Kraljevski par i Vilijamov brat princ Hari svesrdno navijaju za britanske sportiste poput svojih sunarodnika: pevaju, aplaudiraju i prave talase. Ipak, njihov zagrljaj mnoge je iznenadio jer se smatra da pripadnicima kraljevske porodice nije primereno da pokazuju osećaje u javnosti.

Slika

Međutim, britanski biciklisti, koji su u kvalifikacijama srušili svetski rekord, toliko su ih oduševili da su zaboravili na titule koje nose. Par je nakon biciklista bodrio i britanskog tenisera Endija Mareja, a fudbalski meč je tridesetogodišnji princ pratio bez supruge.

Slika


Hello


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 07 Avg 2012, 00:25
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Ovakavo izdanje Kejt Midlton još niste videli

Slika

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton odlučila je da podrži Olimpijske igre, pa se tako pojavila u kraljevskoj loži, odakle je posmatrala žensko takmičenje u umetničkoj gimnastici.

Kejt se ovoga puta nije pojavila u "uniformisanoj" verziji, kako to inače zna da uradi prilikom službenih izlazaka u javnost.

Slika

Raspoložena Kejt ovoga puta je zablistala u potpuno ležernom izdanju, majici kratkih rukava i trenerci na zakopčavanje, zahvaljujući kojoj se nije previše isticala u gomili.

Bila je odlično raspoložena i celo vreme je navijala za mlade gimnastičarke koje su pokušavale da dođu do olimpijske medalje.

Kejt je bila ambasadorka Velike Britanije, pa je svim srcem navijala za svoje učesnice, dok je i ostale takmičarke prema zaslugama nagrađivala aplauzom.


Svet+


Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:46
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49
Postovi: 946

OffLine
Engleska u šoku! Pric Hari uhvaćen potpuno go u bludničenju

Jeste mlad, ali isto tako nosi titulu koja ga obavezuje na pristojno ponašanje u javnosti... Iz tog razloga bi ove fotke mogle trajno da ga unište


Slika

Odmor sa društvom u Las Vegasu princa Harija bi mogao koštati reputacije... I to trajno! Nakon objavljenih fotki na kojima se vidi kako se okreće za lepom plavušom, sada su na svetlost izašle daleko kompromitujuće slike sa njim u glavnoj ulozi.


Naime, na jednom američkom portalu princ je osvanuo potpuno go, a društvo mu pravi jedna devojka.
Na prvoj slici, ona se krije iza njega, a potom se on okreće i grli je. Naravno, i ona na sebi nema garderobe...


Ova noć će definitivno ostati upamćena po nesvakidašnjim bahanalijama, a kako će sve ovo princ objasniti svojoj konzervativnoj porodici, veliko je pitanje... Ali, jedno je sigurno- ovaj događaj je sigurno glavna tema u Velikoj Britaniji!


Slika


Plus

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=b04ShbtaNnc


Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:22
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07
Postovi: 11750

OffLine
Princ Hari se oseća "tupavo" zbog golih slika

Njegova baba Elizabeta II i otac Čarls su pobesneli, dobro ga “preslišali” i sada prete svim britanskim medijima da ima ne padne na pamet da objave slike

Slika

Njegove nage fotografije su juče obišle svet...Princ Hari je na “stubu srama” zbog svog raskalašnog ponašanja u Las Vegasu, ali to nije najgora posledica koja mu se dogodila. Njegova baba Elizabeta II i otac Čarls su pobesneli, dobro ga “preslišali” i sada prete svim britanskim medijima da ima ne padne na pamet da objave slike.

- Čarlsovi advokati prete tužebama svim medijskim kućama u Velikoj Britaniji. Oni tvrde da bi objavljivanje prinčevih slika bilo zapravo njegovo zadiranje u privatni život jer su snimljene u njegovoj hotelskoj sobi pa nije ni čudo što se malo opustio i da je radio ono što je želeo, piše britanski Daily Mail.

Princ Hari je morao odmah da prekine odmor i da se vrati kući. To je svakako bio teži deo posle jer su ga tamo sačekali otac i baka – besni. Hari je svom prijatelju poverio da mu nije žao zbog slika i da ga nije sramota, ali da se oseća malo “tupavo”.

- Ovo je prvi put u istoriji Velike Britanije da jedan član kraljevske porodice dospe u skandal ovog tipa – rekao je laburista Stefen Paund. - Sramota jeste. Ipak, telohanitelji mladog princa su zakazali na poslu jer su morali da znaju da ovo ne sme da procuri u javnost.


Plus


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa kraljevskih dvora  |  Poslato: 26 Avg 2012, 13:14
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Nevolje s princem Harijem

Mlađi brat britanskog princa Vilijama po ko zna koji put šokirao kraljevsku porodicu. "Golišave" fotografije udar na teško građeni imidž humanitarca

Slika

ŽIVAHNA priroda princa Harija ponovo intrigira svetsku javnost i potresa britansku kraljevsku porodicu. Treći po redosledu nasleđivanja britanskog trona, sin prestolonaslednika Čarlsa, mlađi brat uglađenog princa Vilijama, Hari je jednim potezom srušio teško građeni imidž humanitarca i kapetana u vojsci, vrativši stari epitet momka koji iznad svega voli dobru zabavu.

Pojavljivanje njegovih "golišavih" fotografija sa privatne "striptiz bilijar" žurke iz Las Vegasa na američkom tabloidnom sajtu, britanska štampa uglavnom je, na mig dvora, ignorisala, ali internet je učinio svoje, kako u Britaniji, tako i u ostatku sveta. Nedugo pošto je predstavljao kraljicu u Londonu na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara i završio prvu samostalnu kraljevsku turneju, 27-godišnji princ je pokazao da je u duši i dalje onaj momak koji u delu javnosti uživa popularnost upravo zato što mu nije strano ono što i mnogim njegovim "običnim" vršnjacima. Drugi, međutim, smatraju da Hari u "nestašlucima", ipak, preteruje.


Oni podsećaju na 2005. godinu kada je osvanula njegova fotografija sa rođendanskog maskenbala, na kojoj je bio odeven u nacističku uniformu. Četiri godine kasnije, princ se izvinjavao zbog neprikladnog rečnika kojim je opisao vojnika poreklom iz Azije. Princ se našao u neprilici i kada je obelodanjeno da je pušio marihuanu.


CENZURA KAO 1936.
AMERIČKI "Si-En-En", komentarišući da Harijeve fotografije nisu objavljene u većini britanskih medija, kaže da to podseća na izveštavanje iz 1936, kada su američki i evropski mediji govorili o ljubavnoj vezi kralja Edvarda Osmog i gospođe Simpson, dok se o u britanskim medijima nije čulo ni slovce. Upravo je cenzura u vezi s tom aferom izazvala histeriju posle abdikacije i dovela do atmosfere da je kralj osećao da je bio prinuđen da bira između ljubavi i dužnosti: "Britanska javnost koja plaća poreze ima prava da zna šta njihova kraljevska porodica radi", navodi američka TV.

Kraljevska porodica je, posle svega, odlučila da stavi tačku na imidž momka zbog koga se svetu srce cepalo dok ga je gledao kako, kao dvanaestogodišnji dečak, korača u posmrtnoj povorci majke, pokojne princeze Dajane. Sa bratom Vilijamom, Hari je pre tri godine osnovao humanitarnu fondaciju, velikodušno počeo da daje priloge dobrotvornim organizacijama i učestvuje u mnogim akcijama, posebno onim posvećenim deci. Ove godine mu je Atlantski svet dodelio i priznanje za ovaj rad.

Paralelno je učestvovao u mnogim kraljevskim aktivnostima, uključujući i angažman povodom jubileja njegove bake, kraljice Elizabete za koju kaže da je "vrlo, vrlo normalna i vrlo relaksirana" osoba. Kao ambasador Olimpijskih igara bio je vrlo vidljiva figura na Igrama u Londonu. U martu je bio ne samo na svojoj prvoj samostalnoj turneji po Bahamima, u Brazilu i na Jamajci, već je učestvovao i u misiji na severni pol.

U februaru se kvalifikovao za pilota helikoptera "apač" posle godinu i po dana treninga u Britaniji i SAD. Kao njegov deda, otac, ujak i brat, i princ Hari se, posle završenih studija na Itonu, i godinu dana provedenih na farmi ovaca u Australiji i pomažući siročićima u Lezotu, pridružio vojnim snagama. Ni vojna karijera, ipak, nije prošla bez potresa.

Njegov odlazak u Avganistan, koji ga je učinio prvim članom kraljevske porodice u poslednjih četvrt veka na ratištu, propraćen je ne samo velikom medijskom pažnjom, već i zabrinutošću za njegovu bezbednost. Princ Hari je, međutim, bio zadovoljan, jer je prevazišao razočaranje kada je odbijen njegov zahtev da ide na iračko ratište zbog "neprihvatljivih rizika".

Na kraju, rizik se čini drugim imenom princa Harija, sviđalo se to ostatku kraljevske porodice, ili ne.


Novosti


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 117 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker