Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ne razumem da li ona misli da su gledaoci ludi (I stvari i jesu), ali mislim da oni žive u nekoj njihovoj realnosti koja je puna kontradiktornosti i laži. Evo je Jelena J. drobi o njenom odnosu sa Tutom. Sada je priznala da je bila u šemi sa njim, a sećam se da je pre rekla da nikada nije imala ništa sa njim. Mnogo me je razočarala Jelena J. Ne smem ni da uđem u njen podforum. Ko zna kakve sam sve hvalospeve o njoj pisao
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Žex je napisao: Ne razumem da li ona misli da su gledaoci ludi (I stvari i jesu), ali mislim da oni žive u nekoj njihovoj realnosti koja je puna kontradiktornosti i laži. Evo je Jelena J. drobi o njenom odnosu sa Tutom. Sada je priznala da je bila u šemi sa njim, a sećam se da je pre rekla da nikada nije imala ništa sa njim. Mnogo me je razočarala Jelena J. Ne smem ni da uđem u njen podforum. Ko zna kakve sam sve hvalospeve o njoj pisao Hahaaa... Mnogo me je razočarala Jelena J. Ne smem ni da uđem u njen podforum. Ko zna kakve sam sve hvalospeve o njoj pisaoOnesvijestiću se... Pa...znam da jesi o Sari...i da si promijenio mišljenje...a da li si i o ovoj,ne znam...a možda sam i ja... ![[c.gif] [c.gif]](./images/smilies/c.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pa jeste... Ajde ti virni, pa mi javi smem li da uđem....  Ubeđen sam da sam je hvalio na sva zvona... 'ebo me cuko....
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Žex je napisao: Ona ima prelep osmeh. Baš sam to pre primetio. Ima baš umiljat osmeh To je sve što si o njoj napisao...dobro je...nisi se zaletio kao sa Sarom...
|
|
Žex
|
|

rang

|
E dobro je... Tu se nisam zeznuo. Stvarno ima lep osmeh
Evo svi bombarduju Vajsa... Svaki dan neko novi
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Uh bre Saro... Tako lepa, a tako neurotična i nevaspitana. Lepota pade u vodu
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Sara je previše neurotična za svoje godine...šta će biti za 20 godina kad je sad onakva...užas...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Nema damske manire, stvarno je sva nikak'a.... Od onakve bih bežao k'o đavo od krsta
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ahaaa...a kad bi je pogledao u one okice...aaaa... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
To možda za jedno veče, ali onakva da mi bude cura nema šanse.... To ne dolazi u obzir. Džaba joj lepota i sve kada ja sa tak'ima nemam nijednu dodirnu tačku. Okice bi me verovatno opčinile za jednu noć, ali sve preko toga je bespotrebno za mene. Možda misliš da se šalim, ali ne... Mrtav sam ozbiljan
|
|
|
|
|
|