Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zasto je svaka odluka u zivotu teska, i zasto sebe smatram spontanom osobom kad ne mogu i odluku da donesem spontano i bez razmisljanja.Ima li to veze s godinama, odgovornoscu, ozbiljnoscu…grrrrrrrrrrrrrrrr.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
и спонтане особе имају гузу, која је више пута осетила када је нешто урадила погрешно. што више искуства, то више пута по гузи. учино то опет спонтано. али се труди да, спонтано, опет не добијеш по гузи. иако звучи смешно, гуза има везе са мозгом, а не са спонтаношћу...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
dokle li ce izdrzati ovo suncano vreme?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MAD BOOKSELLER je napisao: и спонтане особе имају гузу, која је више пута осетила када је нешто урадила погрешно. што више искуства, то више пута по гузи. учино то опет спонтано. али се труди да, спонтано, опет не добијеш по гузи. иако звучи смешно, гуза има везе са мозгом, а не са спонтаношћу... najbolje je kad spontano dobijes po guzi ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) hehe ok salu na stranu... ako se povezanost guze i mozga mjeri velicinom..onda ja bas imam velik mozak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: dokle li ce izdrzati ovo suncano vreme? kazu do kraja nedelje ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
... koje su mi opcije sad u igri...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...o tome da opet počnem pisati dnevnik...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...jedan dan od nedelje dodem na kanal..valjalo bi da mi se centrira glava..  ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
već novembar ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|