Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ćao, ćao Senkac... Javio sam ti se već, ali nije zgoreg da ponovim.
Iskreno Senkac, niko ne voli da mu se ćerka mota sa ordinarnim kockarom. Ja imam proverenu informaciju da je Miki ozloglašen u većini kockarnica u Beogradu i pravi haos i lom kada gubi novac, a kada dobija obično je veseo. Zabranjen mu je ulaz u najvećoj kockarnici u Bg-u, da je ne imenujem sada... Nijedan otac ne voli da mu se ćerka muva sa takvim. Po meni je kocka ista kao i narkomanija. Uništava se porodica, sve propada
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Ma naravno da ne voli niko...a plus što je Džidža baš slatka djevojka...i nije mi uopšte jasno što se zbližavala sa njim... Možda je i ona sama skontala da to sve ode predaleko i da ona to uopšte ne želi...pa je vratila kuče...mislim da je tako mnogo bolje...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da se ja zovem Željka i da me Miki startuje, pobegla bih glavom bez obzira. On mi nekako deluje aseksualan. Ako me razumeš šta sam hteo reći 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Potpuno te razumijem...  ...ne vidim u njemu muškarca...nimalo... Čak mislim da nije dobar ni za druženje...kockare nešto i ne mirišem...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Miki možda jeste dobar za neku šalu i sprdnju, ali nikada nisam video kako muva cure i slično. Deluje mi kao šonja kada je ta vrsta odnosa u pitanju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Joj sunce ti kakav je Čupo kao neki predratni švaler.... Evo gledam ga kako daje intervju,.... hahahah Izgleda da je verio Jelenu G.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
On je prsten ponio...i nekoliko puta je ponovio da su brilijanti u pitanju...to se mora naglasiti...  A jesu se i usrećili jedno sa drugim...hahahaaa...strašno...on je baš ruralac teški..
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Мики прескочио ограду и ушао да види Ђиђу 
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|