Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 00:19

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ja sam čuo za Lepog Miću i pre farme i znao sam da je bio ratni huškač
Kada poistovećujem Thomposna i Miću to je zato što su im pesme slične. Druga je priča što se u Hrvatskoj lože na takvu vrstu šugave muzike koja nosi ništa drugo osim mržnje i negativnosti. Da, Mića je isto pseto kao Thompson. Ostajem pri tome i tako ću uvek misliti. E da... Dodaću i Baju Malog Knindžu... Njega u isti koš sa ovom dvojicom

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:32
Korisnikov avatar
rang
rang

E da... Senkac, prave srpske vojskovođe (kao što su bili Stepa Stepanović, major Gavrilović, Car Lazar, Car Dušan, Radomir Putnik, Karađorđe, Jovo Kursula, kao i gomila oficira iz drugog svetskog rata ) nikada ne bi dozvolili ovakav vid propagande. Srpski vojnik bio je cenjen i poštovan, srpski vojnik nikada nije ponižavao neprijatelja, srpski vojnik je imao čast. Ovo što peva Mića su obične ratno huškačke splačine.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:38
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Žex je napisao:
E da... Senkac, prave srpske vojskovođe (kao što su bili Stepa Stepanović, major Gavrilović, Car Lazar, Car Dušan, Radomir Putnik, Karađorđe, Jovo Kursula, kao i gomila oficira iz drugog svetskog rata ) nikada ne bi dozvolili ovakav vid propagande. Srpski vojnik bio je cenjen i poštovan, srpski vojnik nikada nije ponižavao neprijatelja, srpski vojnik je imao čast. Ovo što peva Mića su obične ratno huškačke splačine.

[thank_you2.gif]
Niti sam slušala tog Miću,niti ću...kao ni Knindžu...i uopšte ne mislim da je to što oni rade,da je to 'srpska muzika'...rekoh već da mi nije jasno otkud Mića na Farmi...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Senka je napisao:
Žex je napisao:

[thank_you2.gif]
Niti sam slušala tog Miću,niti ću...kao ni Knindžu...i uopšte ne mislim da je to što oni rade,da je to 'srpska muzika'...rekoh već da mi nije jasno otkud Mića na Farmi...

Ma nisam ja ni mislio da ti slušaš to smeće od muzike.
Pozvali su ga zato što je on ''ispušena lula'' kao pevač, pa je na ovaj način dobio novu priliku.
Meni se gade osobe kao što je Mića, pa sam se zato raspisao. On je svojim splačinama doprineo da se narodi mrze još više.
Ja takve ne podnosim. Nebitno na kojoj su strani. Ja kao veliki Srbin najviše mrzim ljude koji se predstavljaju kao ''pravi Srbi'', a u suštini su sve samo ne to...

Da se vratimo mi lepo na temu ;)

Šta ova Sara glumi ?
Umuslila da je pokupila svu pamet ovoga sveta

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:49
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Sara je pogubljena cura...msm..umišljena...pa otud i pogubljena...
Mama joj se zove Rosita...otkud joj to ime,majko Božija...

Slika

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Jbt, ova njena majka neverovatno liči na onu Uršku Čepin koja je pre bila u rijalitiju ''Parovi''

Pogledaj sličnost... [smehsmeh.gif]

Slika

Samo što je Rosita starija

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:55
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Hahaaa....dobro si to uočio...
Trebali su Uršku zvati na farmu....
Auuu...ova Sara,jedna glava sto jezike... [c.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Mala ima 21 godinu, a ponaša se jako prosto.
Nije ni čudo. Čim joj vidim majku sve mi je jasno.
Znaš ono.... Priroda joj dala lepotu i ništa više od toga. To je Sara

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 20:59
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Da...za 21 godinu mi djeluje previše prosto,previše iskusno,previše...ma previše bljak...ne znam samo kako ih iskupiše ovakve...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Okt 2013, 21:21
Korisnikov avatar
rang
rang

To ti je obično prokletstvo. Lepota obično dolazi sa praznom glavom.
Siguran sam da je Sara kroz život uvek išla na tu kartu. Videla da se pavijani lože na nju i to je počela maksimalno da koristi.
Samo da ne naleti na nekog kriminalca

Auuu koja je pičkica ovaj Edin... HAHAHAHAHA

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu