Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
Žex je napisao:
Znači prosto neverovatno koliko oni lažu i gledaju u oči... Trebalo bi da produkcija ubaci neki veliki TV i da im pusta snimke na kojima su jedni drugima podmetali i ogovarali. Baš me zanima kako bi onda opravdali svoje postupke kada vide sebe i svoje reči... Ne sumnjam da bi rekli ''nisam to ja na snimku''
hah
Pa naravno,rekli bi to je montirano,to je kao politika,umjetnost moguceg!!!
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Političari su posebna priča. Kod nas političari čas pričaju jedno, čas drugo. Mogu samo da se smejem kada se setim da su neki političari bili ogorčeni protivnici EU, a sada su najveći eurofanatici. Nekada su govorili kako je zapad kolevka zla, a sada pričaju kako je jedini pravi put onaj eUropski. Sećam se i da su pljuvali bivšeg predsednika zato što se rukovao sa Tačijem, a ti isti pljuvači sada piju i jedu sa istim tim Tačijem... To se zove spinovanje. Narod je opijen govorima vođe. Kao u Orvelovoj 1984-oj... Dobićemo 10 grama čokolade više. To nam je sledovanje... heh
Farmeri su se juče toliko izblamirali lažima, da je mene bilo sramota u njihovo ime. To je vrhunac njihovog blama. Kada se neko srami u njihovo ime.
Edin kaže da je u vezi sa Jelenom J....nju pitaju ko se bolje ljubi,Edin ili Tuta...ona kaže,njen prvi dečko...hahaaa...brukaaaa... Bolje ti je Pitte što si zaspao...
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Jelena kaže da nikada nije bila u vezi sa Tutom, pa posle kaže da ne želi da komentariše to da li je bila, a opet kasnije kaže da je bila sa njim, da bi na kraju rekla Edinu ''volim te'', pa je posle toga rekla Romani kako nije zaljubljena u Edina, već da joj se samo sviđa... Auuu al' se ova udavi u lažima da je to čudo....
Srpski Thompson zvani Mića udavi se u psovkama... Ne mogu da shvatim čoveka kome je svaka druga reč qrac, qrva, .ebi se, droljo, pichka ti materina.... moron običan
Ma kakav srpski Thompson...nemaju Srbi takvog... Ali da psuje previše,tačno je...u psovkama je nenadmašan...i nikako mi neće biti jasno zbog čega on to radi,pošto kažu da takav nije u vanjskom svijetu...
Jesi li sigurna ?
Evo ti pesme koja poziva na uništenje muslimanskog naroda... Isto tako je Thompson pozivao na uništenje srpskog naroda. Ja to gledam iz neke svoje perspektive i za mene je on isto fašističko gvno kao i Thompson Šta kažeš na ovu pesmu Senka ?
Pseta slična njemu su nas i dovela ovde gde jesmo. Potpaljivali su mržnju i sa svojim gebelsovskim pesmama dodatno su unosili seme mržnje...
Nije Žex...jer Miću skoro niko nije ni znao do ove Farme...milim da nisi ni ti...za razliku od Thompsona koji 'ladno napuni najveći hrvatski stadion i sa kojim pjeva na desetke hiljada mladih...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu