Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Ona plava mlađa... Ona je na početku rekla da je ima dečka napolju i da ga voli puno, a onda je se zbližila sa Edinom i onda je pao žvakenzi, stiskavac i tako to... Ovom njenom oči igraju kao na tiganju i sav je eksplozivan... Biće haos kada uđe za pola sata, sat
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Ne znam ko je ovaj lik, ali malo izgledom podseća na onog Karla Zagorca iz serijala Veliki Brat Ima Edin da prsne ko zvečka... Meni je ovde najkrivlja sama Jelena J. To što cure rade nekima, to je ludilo
Znači prosto neverovatno koliko oni lažu i gledaju u oči... Trebalo bi da produkcija ubaci neki veliki TV i da im pusta snimke na kojima su jedni drugima podmetali i ogovarali. Baš me zanima kako bi onda opravdali svoje postupke kada vide sebe i svoje reči... Ne sumnjam da bi rekli ''nisam to ja na snimku''
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu