|
Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Оћу да се женим. Нећу да купујем, препродајем, товарим, стружем, пакујем дрва... Оћу само да цепам.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Menjam svog papagaja Cvrleta za 101 gr. bureka s mesom.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Komsinica je napisao: Menjam svog papagaja Cvrleta za 101 gr. bureka s mesom. ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Оћу да се женим. Нећу да купујем, препродајем, товарим, стружем, пакујем дрва... Оћу само да цепам. 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Оћу да се женим. Нећу да купујем, препродајем, товарим, стружем, пакујем дрва... Оћу само да цепам. jel drva ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
trazi se!! ako se pronadjes, javi mi se jer ja te ne poznajem.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Кад будеш зимус дошла у Велику Варош, како уђеш на Теразије, погледај лево. Имаћу кризантему у запучку и књигу под левом мишицом. Мисим, одмах ћеш ме препознати. Дал ћу ти чему послужити, нем појма, ал умем да причам, да се смејем, да лепо клопам, пијуцкам и слушам музику на десно уво. Раније су ми углавном свирали и певали на лево, па ми ослабила мембрана... Ако будеш тражила човека, помоћи ћу ти проценом једног маторог мушкарца, који о правим мушкарцима пуно зна. Ако будеш тражила жену, нећеш од мене имати неку вајду. Нисам умео да је ни за себе нађем. Многе сам упознао и увек им веровао на реч, на осмех, на додир, на поглед... Изгледа да сам у обзир увек узимао непоуздане знаке. Никад ми није било жао због тога. Само, имам ожиљке, свуда, по телу и по души. Уствари, можда ће твоје женско искуство знати да ми покаже која је за мене права жена, жена по мом еталону...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Кад будеш зимус дошла у Велику Варош, како уђеш на Теразије, погледај лево. Имаћу кризантему у запучку и књигу под левом мишицом. Мисим, одмах ћеш ме препознати. Дал ћу ти чему послужити, нем појма, ал умем да причам, да се смејем, да лепо клопам, пијуцкам и слушам музику на десно уво. Раније су ми углавном свирали и певали на лево, па ми ослабила мембрана... Ако будеш тражила човека, помоћи ћу ти проценом једног маторог мушкарца, који о правим мушкарцима пуно зна. Ако будеш тражила жену, нећеш од мене имати неку вајду. Нисам умео да је ни за себе нађем. Многе сам упознао и увек им веровао на реч, на осмех, на додир, на поглед... Изгледа да сам у обзир увек узимао непоуздане знаке. Никад ми није било жао због тога. Само, имам ожиљке, свуда, по телу и по души. Уствари, можда ће твоје женско искуство знати да ми покаже која је за мене права жена, жена по мом еталону... hahahahaha...Mad ti si divan. Prvi boldovani dio...zar je potrebno jos nesto... Za drugi boldovani dio sam sigurna da ne bi omasio u procjeni . Posebo radi tih oziljaka... Prosto dolazim u napast da te zbilja potrazim pa da skupa pricamo, da se smijemo, lijepo klopamo, pijuckam i raspodjelimo slusanje muzike...ti na desno ja na lijevo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
trazim izgubljene forumase i forumasice...cena po dogovoru
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 36 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|