Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
represija
Ne znam koliko voliš knjige o svemiru, ali knjiga je očaravajuća. Možda je malo više naučna, ali svideće ti se...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
odbrana ima li je u bibliotekama il cu morati da otvorim novcanik 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ima je sto posto u biblioteci... To je antologijska knjiga i svaka iole ozbiljnija biblioteka ima je na rafu... Ma ne otvaraj novčanik... Ne bih da se izlažeš trošku kad je već ima u biblioteci  Bolje za te pare kupi neku vunenu kapicu... zima će uskoro poriv
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
E onda je uzimam ovih dana,pa cemo zajedno da je komentarisemo  hm akcija
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Uzmi je... Kosmos je inače skoro potpuno neistražen, a Karl Segan je svojom knjigom smestio čitaoca u neku zamišljenu kapsulu kojom ćeš lutati beskrajima univerzuma... Videćeš već... Komentarisaćemo, kako ne
snaga
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Super zvuci.... Da nisi kao mali zeleo da budes asronaut? Volja
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Heh, jesam... Kao mališan sam imao običaj da legnem na brežuljak i da po celu noć gledam u zvezde zamišljajući sebe kako letim u taj beskraj... Maštao sam kao 100 klinaca odjednom. Čak sam imao i svoj utočište na obližnjem drvetu gde mi je otac sklepao neku malu kućicu iz koje sam kroz neki durbin posmatrao Mesec i zvezde. Jeste da ništa nije uveličavao, ali za mene je teo bilo vrhunsko iskustvo tada...
trijumf
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
operacija Imas kucicu na drvetu?  To sam kao dete oduvek zelela da imam...a imala sam samo drvo hahahah Ja sam kao klinka pravila od balkona ordinaciju..I niko nije smeo da izadje na isti....Kad se setim... Secam se da mi je mama govorila"Nemas vise pacijenata u cekaonici,sad mogu da udjem"..tacnije izadje na terasu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
skalpel Nemam je više... Srušili smo je još davno...  Nije ta kućica nešto specijalno izgledala, ali imao sam i improvizovani dimnjak i unutra nekoliko fioka, mali krevetac... Čak sam sproveo i struju... Eeee. Ja sam svoju ideju odma' realizovao. Naravno otac je bio glavni stolar, al' ja sam bio krajnji korisnik... Tamo sam imao svoj mir, gomilu stripova i neko maleno crno-belo televizorče. To je bio raj za mene
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
rez... Sta bi ti falilo da napravis opet...Mada malo vecu ovaj put