Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 21:04

Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2013, 12:30
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Iskra je napisao:
Ja kad sam došla u ovo selo zvano net.. bila sam a i ostala iskrena ( ko hoće da veruje hoće ko neće a i ne mora) davno sam ja prestala da se pravdam pa čak pojedinima i u decu što nikada u reali nisam niti ću raditi da se kunem.. da nisam rekla ili nisam uradila ili nisam napisala na pp itd itd.Ko želi da prihvati nekoga prihvatiće ga iz prve negde sam tu reč pročitala( što je jako lepo kad se neko prihvati iz prve bez analize uzduž i popreko)a ko je rešio nekome nešto da smesti pa smestiće mu brate samo tako da taj ima da se puši 3 dana.Ko god me je pitao kako sam ja prošla u ovom selu ja rekoh al sad izokrete se to samo tako.
na ovu temu se moze pisati koliko hoćeš i opet će se neko naći da izokrene kako ne treba [zenskismeh.gif]

A naći će se I poneko da harlja po tvom gradu I provjerava...tako mi reče...;)

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2013, 12:34
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

kome treba nek me pita
ču mu dam.. msm adresu [zenskismeh.gif]

Slika

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2013, 12:47
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Ma budalaštine...
Što da lažem...a I kad bih htjela...ne mogu jbt...u laži su kratke noge...I treba poslije objašnjavati...mrzi me to...pa neću ni da lažem...;)

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2013, 13:38
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

ama bre u zivotu nisam lagala niti ču..mogu da prećutim nešto to da al da lazem nikad
a sad ko voli da prekraja sklapa.. namesta nek mu je sa srečom..
ma nek bude da sam rekla i što nisam.. nek tura reči ko hoće u čija god hoće usta
moj zivot je napolju van ove kutije sa mojom decom ..muzem i kučetom i mojim prijateljima pravim i opipljivim
jer ovde malo ko je našao prijatelja.. i iza ove rečenice stojim!

Slika

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2013, 03:00
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Iskra je napisao:
ama bre u zivotu nisam lagala niti ču..mogu da prećutim nešto to da al da lazem nikad
a sad ko voli da prekraja sklapa.. namesta nek mu je sa srečom..
ma nek bude da sam rekla i što nisam.. nek tura reči ko hoće u čija god hoće usta
moj zivot je napolju van ove kutije sa mojom decom ..muzem i kučetom i mojim prijateljima pravim i opipljivim
jer ovde malo ko je našao prijatelja.. i iza ove rečenice stojim!

Svaka ti ko u Njegosa [d_coffee.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2013, 09:59
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Iskrenost na netu... Da, u vidu stavova i nekih uopstenih licnih podaka. Recimo godine i deo grada u kome zivimo jer forumasi na osnovu toga sklapaju sliku sa kim se dopisuju i razgovaraju na forumu.
Licno, na forum dolazim da opustim mozak sto podrazumeva da i ja svojim upisima ne opterecujem i ne kvarim svakodnevicu ostatku foruma. Iskrenost, dileme, probleme, treba ostaviti u rl. Ovaj forum je lepo virtualno mesto gde se moze dosta lepoga procitati i videti. Mnogo razlicitih karaktera i razlicitih psiholoskih profila se ovde moze sresti tako da dobru nameru i pozitivan pristup vise cenim od puke iskresnosti.

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2013, 16:04
Korisnikov avatar
N
N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20

mrk iskrenost...nema ni "I" od iskrenosti

ja sam rodjen naopako!

˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2013, 18:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Neka svako piše u svoje ime... uvek bio i ostao... mada, verujem još nekim ljudima da su iskreni ali kao što rekoh samo za sebe tvrdim...

Vrh
MrPhact
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2013, 18:38
rang
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44

Citiraj:

Što onda toliko vremena provodiš sa nama a ne sa decom, mužem i kučetom, prijateljima?

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2013, 19:55
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

budimo realni, forumska iskrenost i nema neku naročitu cijenu [d_coffee.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu