Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 14:29

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 13 Okt 2013, 21:54
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Farma: Neko u duelu, neko bez love

Sutra će se u areni takmičiti Divna i Marko Vanila. Kažnjeni Edin, Jelena i Marijana zbog kršenja pravila.

Slika

Divna Karleuša sama je, uoči nominacija, izrazila želju da napusti imanje, pa joj je većina farmera izašla u susret. Dobila je 15 štapića, dok je drugi sluga Igor dobio samo pet.
"Ne bismo, Divna nam kuva, ima predivnu energiju, pozitivna je, ali sama je rekla da hoće kući" - tako su farmeri uglas objasnili zašto majci Jelene Karleuše daju štapiće.

S njom će se u duelu naći Marko Vanila, koji je ove nedelje imao najmanje glasova publike.

Voditelj Ognjen Amidžić pročitao je pismo od Zadruge, koja je odlučila da troje farmera kazni oduzimanjem nedeljnog honorara.

"Švorc" su tako Edin i Jelena, koji su skinuli bubice i "šuškali" iza sena, kao i nova učesnica Marijana, koja je ostalima prenosila informacije iz spoljnog sveta.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 13 Okt 2013, 22:52
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Izbačen sa Farme 5: Marko Vanila napušta imanje, Karleuša i on napravili kontra-duel!

Slika

Farmu je večeras napustio još jedan takmičar, a publika je odlučila svojim glasovima da sa Farme bude izbačen Marko Vanila.

Prošlo je više od 40 dana od kako je Farma 5 počela, a večeras je produkcija ubacila Hristijana Torodoskog na imanje, ali i izbacila jednog takmičara.

U duelu su se našli Divna Karleuša i Marko Vanila, a publika je bila ta koje je presudila ko će napustiti imanje. Njih dvoje su se odlično zabavili tokom duela. Na pitanje koji su uslovi za odgoj svinja, Divna Karleuša se prva javila i rekla da su to bure za kupanje, suva slama za krevete i špajz u koji svako ulazi. Zatim je Ognjen počeo pitanje sa "Nabroj tri...", a Marko se odmah javio i odgovorio: "Tetreb, morka i ćuk". Inače, to mu je Zorica rekla kao odgovor na pitanje, koje su vrste koza.

Marko i Divna su se takmičili ko će osvojiti više kontra-poena, odnosno doneti pobedu suparniku pošto su oboje hteli da odu kući. Ipak, Divna je pobedila u ovoj igri, ali izgubila u duelu i Markovi glasovi su duplirani.

Posle dupliranja situacija je bila vrlo "gusta", odnos glasova bio je 54,91% prema 45,09% glasova, ali je manje ipak pripalo Marku Vanili i čak ga ni "pobeda" u duelu nije spasila.

svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 13 Okt 2013, 22:55
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 5: Hristijan Todoroski ulazi na imanje!

Slika

Produkcija je odlučila da farmerima priredi još jedno iznenađenje pa će na Farmu večeras ući Hristijan Todoroski i pridružiti im se kao predstavnik Makedonije.

Inače, Hristijan Todoroski u Makedoniji je poznat i kao njihov Džastin Biber, a pred ulazak u rijaliti rekao je da trenutno nema devojku, ali da mu ne bi bio problem da uđe u rijaliti i da je ima, jer kad voli, voli jednu osobu.

Hristijan se nije dugo zadržao u studiju i odmah je krenuo put Lisovića, a kako će ga farmeri dočekati, imaćemo prilike da vidimo vrlo brzo.

svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 17 Okt 2013, 17:16
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Slobodan i Marijana sluge, Sara direktno nominovana

Slobodan Đurković i Marijana Leontijević su sluge ove nedelje. Utorak veče nije išlo u korist ni Sari Trajanović jer je direktno nominovana

Slika

Slobodan Đurković i Marijana Leontijević su sluge ove nedelje. Utorak veče nije išlo u korist ni Sari Trajanović jer je direktno nominovana.

Novoizabrani gazda Lepi Mića je okupio sve farmere oko stola. Pevač se zahvalio svojoj supruzi i ćerki, rekao da Jelena Golubović neće biti sluge "jer ne želi da joj da na poplarnosti, ali ne želi na da izigrava žrtvu. Mića se odlučio da sluge budu Slobodan i Marijana.

- Ona je tek došla, mlada je, zgodna je, i moći će na pijaci dobro da odradi. Njih dvoje su mladi, mislim da nećemo imati problem sa njima, a Slobodan je moj drug i siguran sam da se neće ljutiti - rekao je Lepi Mića.

Ovonedeljne sluge nisu negodovale zbog nimalo prijatne pozicije.

Inače, Zadruga je saopštila da je Sara kažnjena direktnom nomaniacijom jer je u ponedeljak polila sokom Jelenu Golubović .

Novosti

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Okt 2013, 00:07
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Farma: Sloba, Sara i Jelenin bivši u areni

Čupo bi uskoro, osim bivšeg dečka, mogao da postane i bivši farmer. U duelu još Sara i Sloba

Slika

Farmeri su opet koristili olakšavajuću okolnost što se nekome ide kući kada su delili štapiće, pa je tako u arenu poslat Sloba.
Sloba je danima pred podelu štapića lobirao za odlazak kući. "Rekao nam je da mu nedostaje devojka", bio je najčešći odgovor na pitanje zašto daju štapić mladoj Zvezdi "Granda".

Svi su rekli isto...osim Marka. "Pa nisi otišao u vojsku, valjda će te devojka sačekati dva meseca! Reci maloj da se strpi još malo", rekao je veseli Crnogorac i dao štapić Marijani.

Iako je njegov stav pokolebao farmere, štapić gazda Miće na izjednačenju, tačnije rezultatu 10:9 u korist Marijane, bio taj koji je prelomio, pa će noć u izolaciji, i jedno veče u areni, ipak provesti pevač Granda.

Gledaocima se ove nedelje najmanje dopao bivši dečko Jelene Golubović Čupo, a ovonedeljnim nominovanim takmičarima se pridružuje i Sara zbog napada na Jelenu Golubović.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Okt 2013, 23:15
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Igor Starović: Za mene je Farma završena

Pevač Igor Starović kome je bilo pozlilo, pa je prebačen u bolnicu, sada se oseća mnogo bolje. Kaže da je večno zahvalan Edinu Škoriću jer mu je spasao život. "Za mene je Farma završena".

Slika

Velika drama dogodila se u petak u rijalitiju Farma, na svu sreću, sa hepiendom. Igoru Staroviću je toliko pozlilo da je poplaveo, nije mogao da dođe do vazduha, ali se tu našao odbojkaš Edin Škorić koji je bio priseban i izvadio mu jezik.

Pevač grupe Divlji kesten potom je prebačen u bolnicu, ali sada se oseća mnogo bolje. Osim što ga boli rebro, koje mu je nagnječio Edin Škorić, pružajući mu prvu pomoć.

Igor je u nedelju uveče, zajedno sa verenicom, došao u studio TV Pink u Šimanovcima, gde je i zvanično završio učešće na Farmi 5.

"Za mene je ovim učešće na farmi završeno. Ne bi bilo ni fer da se sada vraćam, jer, ipak, sam nekoliko dana bio van Farme i ne bi me ni farmeri gledali isto. Ali, hvala svima na podršci i voleo bih da sa nekima od njih ostanem u kontaktu. Žao mi je samo što sam izašao na ovaj način, a ne na regularan", rekao je pevač, koji će ostati upamćen i kao najćutljiviji farmer u svih pet dosadašnjih serijala ovog rijalitija.

Slika

Rekao je i da je na pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja uticalo nekoliko faktora: umor, glad, nervoza.

"Ušao sam na Farmu potpuno zdrav, sa idealnim krvnim pritiskom, prošao sam sve preglede. Ovo mi se nikada u životu nije dogodilo. Verovatno je isrcpljenost uticala na to da mi se ovo desi", rekao je Igor.

On je prethodno za beogradske medije rekao i da je večno zahvalan Edinu Škoriću.

"Zahvaljujući njemu sam živ. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Ne mogu pola toga da se setim dok ne popričam s ljudima koji su tad bili uz mene. Znam da mi je slomio rebro dok me je reanimirao, ali i ranije sam ih lomio. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire", kaže Starović.

On kaže da je mogući uzrok pogoršanja zdravstvenog stanja to što je mnogo radio, u kombinaciji sa stalnim svađama, nervozom i nedostatkom hrane...

"Sve to utiče na organizam. Pa budite i vi pet minuta sa Jelenom Golubović i imaćete neko oštećenje na mozgu. Ali, bitno da će sve biti u redu. Moja verenica je sve vreme bila uz mene i to mi je davalo snagu", rekao je Starović za "Alo".

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Okt 2013, 23:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Zar se tako biraju sluge?!

Ekrem odredio da sluge budu Simonida i Boris, ali ovakve razloge još nismo čuli...

Slika

"Gospoda" se ne provodi baš najbolje kao gazda, jer kaže da ga bude "u četiri ujutru, bez razloga". Srce mu se slomilo što bilo koga mora da pošalje u štalu, ali - "zakon mora da se poštuje"!
Kao Ognjen Amidžić kada čita nominacije, Ekrem je odlučio da podigne osmoro farmera i krčka ih na tihoj vatri, dok ne objavi imena sluga. Ustali su Edin, Jelena, Simonida, Boris, Ivan, Suzana, Divna i "onaj Makedonac".

Simonida se odmah usplahirila, i počela da namiguje u smeru manekena - "Borise, hoćemo li mi"?

"Tako sam odabrao! Boris će biti sluga jer neće ljudski da se brije, a Simonida zato što hrče. Nemojte mi zameriti, sve je to šou, b'ate", rekao je gazda.

Simonida je odmah rekla da će joj biti zadovoljstvo što sa frajerom deli prostorije za život, a Boris se "džentlmenski" našalio.

"Jao, Simonida, srećom imaju kamere svuda, ko zna šta bi inače bilo"...

Nakon višenedeljnog pljuvanja, prepucavanja i svađa, možda nedelja Ekremove vladavine konačno donese i malo zabave i smeha na Farmu! Vreme bi bilo.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Okt 2013, 23:21
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Ko se od izbačenih vraća?

Da li će se spojiti Aki i Sara? Da li će Čupo dobiti novu šansu da se pomiri sa Jelenom Golubović? Hoće li Anastasija Buđić dobiti priliku da ponovo uživa u telu Crnogorca Marka? Zavisi od publike.

Slika

Ulaze, pa izlaze, ili bivaju izbačeni. Pa, će onda opet neko da da pare na glasanje...

U proteklih 50 dana, koliko traje Farma 5, iz rijalitija je, glasovima publike, izbačeno devetoro takmičara. Dvoje je izašlo zbog zdravstvenih problema (Mica Trofrtaljka i Igor Starović), a jedan je preskočio tarabu - Miki Đuričić.

Pretpostavka je da to troje navedenih neće biti u konkurenciji da ponovo uđe u rijaliti. Uostalom, to je Igor i rekao u nedelju uveče. Pitanje je da li će i Jezdimir Vasiljević ili "Gazda Jezda" takođe biti u opciji za povratak u rijaliti.

U konkurenciji za povratak na Farmu naredne nedelje (27. oktobar) biće devetoro farmera koji su izbačeni glasovima publike.

To su: Čupo, Marko Vanila, Gazda Jezda (?), Zuzi Zu, Vanja Mijatović, Aki, Crni, Anastasija i Nela Bijanić.

Od publike zavisi da li će ponovo da spoji Akija i Saru, ili dati novu šansu Čupi da se pomiri sa Jelenom Golubović, ili će, možda, Anastasija biti u prilici da ponovo gleda razvijenog Crnogorca Marka.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Okt 2013, 15:23
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

JAPA PRETI: Jelena, videćeš šta te čeka kada izađeš (VIDEO)

"Ne znam šta se tebi desilo da počneš da lažeš od trenutka kada sam ja ušao. Stvarno mi nije jasno", rekao je Marinković Jeleni, koja je sve vreme ćutala

Slika

Aleksandar Marinković Japa ponovo je napao Jelenu Jovanović, naglašavajući da pevačica laže od kada je on ušao na “Farmu“. Ovaj muzičar i glumac istakao je da će ona imati problema kad on izađe sa imanja u Lisoviću.

- Neke stvari ću izneti napolje, ovaj šou će morati da se završi kad tad. Ne znam šta se tebi desilo da počneš da lažeš od trenutka kada sam ja ušao. Stvarno mi nije jasno… Zato što sam se tako ponašao? Možda bi se i ti ponašala kada bih ja tako isto uradio. Verovatno bi mi viljušku u čelo nabila… Znaš da pričam istinu… Samo počni da pričaš istinu, ništa više ne tražim od tebe – rekao je Japa Jeleni, koja je sve vreme ćutala.

Edin se tu umešao i rekao Japi da ne sme da joj preti.

Marinković je u međuvremenu takođe naveo da je baš na njegov nagovor Jelena pristala da bude učesnik “Farme” i da nije htela da uđe na imanje bez njega. Japa je dodao i da protiv Edina nema ništa protiv, kao i protiv romanse Jovanovićeve i Škorića.

Pogledajte kako je Japa napao Jelenu Jovanović:

OVDE

telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 27 Okt 2013, 00:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Simonida i Hristijan se spremaju za arenu!

Farmeri i publika odlučili ko će se sutra "boriti" u areni. Simonida i Hristijan će spavati noćas u izolaciji.

Slika

Birajući između ovonedeljnih sluga, Simonide Ačević i Borisa Stamenkovića, farmeri su više štapića dali Simonidi.
Tokom dodeljivanja štapića, farmeri su govorili kako im je teško da bilo kome od njih dvoje daju štapić, ali što se mora mora se...

Slika

Simonidi će se u izolaciji pridružiti mladi makedonski pevač, poznatiji kao makedonski "Džastin Biber" Hristijan Todorovski, koji je imao najmanji broj glasova publike.

Mondo

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu