Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: pitte tebi kladionica ne ide pa si ljubomoran  cuj to, da slika tiket da dokaze na nekom forumu nekim forumasima Pa to je logicno,nema tu dokazivanja...mislim da ga branis iz slicnih razloga,,,,sad si ufacen,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ubuduce znaci samo sa pecatom upisi da se ostavljaju. radi autenticnosti 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ispravljam samu sebe...10 je parova u Plesu sa zvijezdama...ali od prošle sezone...do tada ih je bilo 8 pa zaboravih malo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Ispravljam samu sebe...10 je parova u Plesu sa zvijezdama...ali od prošle sezone...do tada ih je bilo 8 pa zaboravih malo...  Tako je tako,uvijek se treba ispraviti,,ihihhihhi ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pittko...već danima čekam onaj tvoj hitni razgovor... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I ja cekam neki novi, smjesan tekst:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E Pitt sada imas vremena za pisanje prica hehe. Vidis svako zlo za neko dobro....*ebes nogu, imas dvije..a i vazno je da tebi nije nista  Iako jos uvijek pokusavam da shvatim zasto po tom vremenu i zimi i snijegu ti se vozas na mopedu..pa to je ljetno prevozno sredstvo.. ..vjerujem da je stvar lova, i pecanja i ovo ono  e brate sam si se zakacio za udicu haha. Brz oporavak i pisi pisi...bolnicke memoare...BredPrestaoPitt a PoceoNogeLomit ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što se ti Molena čudiš...kako mi ženskice na -10°C nosimo minice i štiklice...tako Pitt zavodi na mopedu...ja u potpunosti razumijem čovjeka... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Stvarno se izlomio?
|
|
|
|
|
|