Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 22:41

Autoru Poruka
Komsinica
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 08 Okt 2013, 23:55
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Volim zimu zbog prelepih pahulja koje veselo lelujaju, nekako mi romanticno. Posebno one prve... pa kazu: zamisli zelju obavezno! Imam vec spremnu jednu sitnu zeljicu, samo da pocne xexexe Volim da slikam sneg na svim mogucim mestima, kao i da se slikam po snegu, to su obicno trapave moje vratolomije, ali ne marim. Ta zima naslujuce i pocetak divnih praznika koji nam predstoje. Volim da skijam, da se grudvam, da se valjam po snegu... ooooooo i da pravim Sneska (a ti se ne smej, jer znam zasto ces da se smejes, stidi se xaxaxaxa).

Zimi bih definitivno volela da sam u nekom manjem gradu, pa da mogu svuda pesaka. Ovde to moje idilicno raspolozenje kvare cesti kolapsi, a hodanje bas i nije romanticno osim ukoliko nisi u paru pa ne maris sto mrznes. Bljuzgavicu takodje ne volim, ali sta je tu je.

Ma, nista mi ne smeta! Volim zimu i tacka.

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 09 Okt 2013, 01:22
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...zimi mogu da se obucem kad mie hladno..i ucinim da mi bude taman priatno...
...dok leti..mogu i gatje da skinem..dzaba..i dalje je vrutjina..i nie bas priatno preznojavati se i petji na suncu ko pragnje na zaru.. :P ...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 09 Okt 2013, 03:24
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

dabogda cet'ri meseca čistili snijeg ispred kuće...toplo obučeni dok romantične snežne pahuljice sve više i više padaju...i sve su teže i teže...ne moš više da lopataš kolko su otežale..i tako svaki dan po cetiri pet puta..dabogda se smrzavali na minus 10 bar jedno dva meseca u godini, sve sa santama leda po ulicama i nametima snega po trotuarima, od kog ni u snu ne moš napravit' ni S od sneška...evo..proklela sam sve ljubitelje snežnih čarolija...

..ma zezam se bre...volim i ja zimu, al' videti na fotki..ima tako čarobnih prikaza...al' stvarno...mrzim ovu zimu koju moram da živim i po cetiri - pet meseci u godini...

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 09 Okt 2013, 09:08
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

zato sto volem zimu zimsko sam dete..a sad i zato jer kone voli zimu pa moram i ja

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 13:11
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

zimu volem.. ups ne volem zato što je ladno bate.. kratak dan..ne znaš dal treba da ustaješ il da legaš [shakinghead.gif]
natrontaš se i jopet ti zima.. lepa je samo na slikama i tačka [giggle.gif]

Slika

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 10 Okt 2013, 13:45
Korisnikov avatar
N
N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20

zima je zakon!

ja sam rodjen naopako!

˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 11 Okt 2013, 15:06
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Minnie je napisao:
dabogda cet'ri meseca čistili snijeg ispred kuće...toplo obučeni dok romantične snežne pahuljice sve više i više padaju...i sve su teže i teže...ne moš više da lopataš kolko su otežale..i tako svaki dan po cetiri pet puta..dabogda se smrzavali na minus 10 bar jedno dva meseca u godini, sve sa santama leda po ulicama i nametima snega po trotuarima, od kog ni u snu ne moš napravit' ni S od sneška...evo..proklela sam sve ljubitelje snežnih čarolija...

..ma zezam se bre...volim i ja zimu, al' videti na fotki..ima tako čarobnih prikaza...al' stvarno...mrzim ovu zimu koju moram da živim i po cetiri - pet meseci u godini...

[cepanje.gif]
e haj sada da im otkrijemo da sam ovo pisala ja, al' s tvog profila...nije fer vise tajiti :D

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 11 Okt 2013, 17:17
Korisnikov avatar
N
N

pored ostalog i iz prostog razloga sto je niko ne voli, a ja sam naopak, eto

ja sam rodjen naopako!

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 13 Okt 2013, 16:25
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Ja volim zimu...nekako je romantična...volim kad je sve bijelo...a ti piješ toplu čokoladu ili kakao i gledaš kako pada snijeg...onako umotan u neku dekicu...ma divota... [mojne.gif]
Ne volim je samo onda kada puše onako hladni vjetar koji ledi kosti...

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 13 Okt 2013, 16:48
Korisnikov avatar
N
N

obozavam je...msm zimu

ja sam rodjen naopako!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu