Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Picard je napisao:
Cidade de deus
Odličan film. Gledao sam ga prošle godine i mogu ti reći da je ostavio snažan utisak na mene... Ima jedan film koji je jako sličan filmu ''Cidade de Deus''
Film se zove ' Tropa de Elite'' i govori o specijalcima brazilske policije BOPE koji ćiste favele od kriminalaca da bi obezbedili sigurnost boravku Pape u Rio de Žanejru. Glavni glumac je i komandir jedinice B.O.P.E. kome se smučio posao i na sve načine želi da pronađe dostojnog zamenika koji mora da bude beskrupulozan komandant kao i on sam. Pogledajte ovaj film i videćete da vredi. Inače sama tematika filmova o brazilskim favelama na mene uvek ostavi jako dobar utisak. Evo pogledajte trejler, poster i ostalo.. E da... Film ima dva dela. To sam tek prekjuče saznao
Ratings: 8.0/10 from 54,054 users Metascore: 33/100 Reviews: 98 user | 130 critic | 7 from Metacritic.com
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Picard je napisao:
Gravity (2013) imdb 8.8/10
Žex, ako imaš priliku pogledaj film u IMAX 3D kinu, najbolji 3D film ikad, al' ono ... ikaaad.
Nemam priliku da odgledam ovaj film u bioskopu, jer su odlukom gradskih vlasti bioskopi stavljeni u zapećak, a pare se ulažu u razne druge gluposti. Najveći paradoks u celoj priči je taj da u Čačku postoji jedan mali bioskop koji je 5D (projekcije u 5D bioskopu su obično za decu), a da su ruinirana dva bioskopa u 2D sistemu slike. Hvala tebi na preporuci, možda ga pogledam u nekom drugom gradu. Osećam da je film superiška
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu