Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
GiGi... psttt xe xe xe ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
..o Picardu  hoce li me poslusati ili nece hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Što je s Picardom? Što je napravio? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hoce da batali sve i da dodje da zivi u Rijeku  grad sa najljepsim geografskim polozajem...a i ostalo he he pa sad..ne znam hoce li me poslusati
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Znači dobivam novog susjeda...  Reci mu da se taman nedavno stan oslobodio u mojoj ulici... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Eto vidis...sve mu ide od ruke i na ruku...sad samo da vidimo hoce li prihvatiti...a i vodica i domacina, tocnije domacicu ce da ima 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A i meni će dobro doći jedan doktor...sad će još malo te neke gripe, simo-tamo... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa da....doktore doktore...:treptrep:..jel istina da ej za gripu najbolje preznojavanje ? ;treptrep:. ...a recite mi doktore koji je najlaksi nacin za preznojavanje :treptrep: hahahah ..Gigi :* 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Sutra je mojoj miloj mati rodjendan. Veoma teski momenti su bili u proteklih desetak meseci sto se njenog zdravstvenog stanja tice. Lavovski sam se borila da prezivi, a ona jos vise da mi ispuni to. Zelim da joj sutrasnji dan ulepsam maksimalno. Pola sam vec izorganizovala, ostalo... pa bas i ne znam kako cu, a da me ne provali. Moracu da iskoristim pomoc prijatelja, da ne bih mom luckastom Kluzou bila sumnjiva. Eto, o tome razmisljam, a razmisljam i o jos necemu... mada tu resenje nije vidljivo.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Komsinica je napisao: jbt kako mi se svidja jedan bata, od sinoc mi je jako interesantan ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) op, op...cvr, cvr 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|