Autoru |
Poruka |
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Naopak je napisao: 'nako, bolo je i boljih dana ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Cupko pozdrav i ljub velikiiii za tebe, pa gde si ti?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Naopak je napisao: Cupko pozdrav i ljub velikiiii za tebe, pa gde si ti? evo me, ja procita tvoje raspolozenje pa da ti ga malkice popravim ako sam ista uspela
|
|
Naopak
|
|

N

|
Čupka je napisao: Naopak je napisao: Cupko pozdrav i ljub velikiiii za tebe, pa gde si ti? evo me, ja procita tvoje raspolozenje pa da ti ga malkice popravim ako sam ista uspela Jesi Cupko kako da nisi, cak sam i napisao na jednoj temi...videces  iako ruku na srce nisam rekao da mi je raspolozenje lose vec da bilo boljih dana 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
fenomenomenalnom ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Savrsenom, ne pamtim da je tako bilo skoro.
|
|
Naopak
|
|

N

|
danas sam bio u savrsenom raspolozenju a ni sada nisam lose ![[doubleup.gif] [doubleup.gif]](./images/smilies/doubleup.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
totalno neispavano. al skroz.. kasno ležem ustajem rano moram to da menjam ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
zabrinutom
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ma ono... ![[haha.gif] [haha.gif]](./images/smilies/haha.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|