Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa presla nas administracija! ima da vas okrpim u novinama samo tako xaxaxaxa
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Senka je napisao: Iskra je napisao: Samo nek mi neko objasni jel se to sada traži strog moderator ili?? Pošto smo imali takvog al vam nije odgovarao Da treba mod.. treba jer se zaista ne moze sve pokriti Trenutno ne traimo moderatora. Previše je promjena u timu,zaustavićemo se na trenutnoj postavci. A tema k'o tema,meni je drago da čujem šta forumaši misle. Tako sam temu shvatila. auu.. ti nas malo zekiš aaa ![[psmtr.gif] [psmtr.gif]](./images/smilies/psmtr.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Iskra je napisao: Senka je napisao: Iskra je napisao: Samo nek mi neko objasni jel se to sada traži strog moderator ili?? Pošto smo imali takvog al vam nije odgovarao Da treba mod.. treba jer se zaista ne moze sve pokriti Trenutno ne traimo moderatora. Previše je promjena u timu,zaustavićemo se na trenutnoj postavci. A tema k'o tema,meni je drago da čujem šta forumaši misle. Tako sam temu shvatila. auu.. ti nas malo zekiš aaa ![[psmtr.gif] [psmtr.gif]](./images/smilies/psmtr.gif) Ne...ne zezam... Ostali smo bez 2 moderatora,ima nas sada 4. Dovoljno,pogotovu ako budemo kao danas. A pogotovu nam ne treba 'moderator za banovanje'. ![[rolleyes.gif] [rolleyes.gif]](./images/smilies/rolleyes.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Komsinica je napisao: uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa presla nas administracija! ima da vas okrpim u novinama samo tako xaxaxaxa Hahahaaa...nemoj ako Boga znaš... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Komsinica je napisao: uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa presla nas administracija! ima da vas okrpim u novinama samo tako xaxaxaxa Hahahaaa...nemoj ako Boga znaš... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) A neeeee, nema sale s masom! Nema sada oces piskis, neces piskis. Ili jesi... ili nisi...! Dajte nekog neznog moda, da nam samo trepce, pere sudove, kuva kafu, pece papriku, donosi burek i tako to.
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
pitanje za senku,zasto je moja dusa banovana na 24 h,da vidim konkretan dokaz u vidu posta
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Snow je napisao: pitanje za senku,zasto je moja dusa banovana na 24 h,da vidim konkretan dokaz u vidu posta Ne možeš vidjeti,zna ona šta je napisala. Da je bilo za čitanje,ne bih brisala.
|
|
Snow
|
|

rang

|
ona kaze da nije nikog uvredila,ja joj verujem
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Snow je napisao: ona kaze da nije nikog uvredila,ja joj verujem Ja kažem da jeste... Post je sačuvan u mojoj arhivi...za slučaj da me *Twilight* odluči tužiti...
|
|
Snow
|
|

rang

|
kad sam dolazim na ovo mesto o tebi sam cuo sve najlepse,izgleda da je pogresila u proceni
|
|
|
|
|
|