Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
šta misliš ko su divnine sluge
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Katarina bolje da nije ulazila na Farmu. Ovako je samo pokazala da je ordinarna glupača. Još kad pravi one ulične girmase tokom svađa, mene sramota umesto nje. Mlada cura kao ona nikako sebi ne bi smela da dozvoli onakvo ponašanje. Onaj njen dečko deluje malko bolji od nje, a ona je propast. Čak se i istripovala da je vrh riba, a onakve kao ona prolaze mojom ulicom na svakih 3 minuta. Najgore je kada čovek preceni sebe i kada počne da živi u nekoj lažnoj stvarnosti i kada zamišlja da je ta stvarnost jedina ispravna. To je Katarina ... Odlutala u svemir, a mesto joj je u nekoj zabiti
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Minnie je napisao: šta misliš ko su divnine sluge Od žena : Zorica ili Jelena G. od muškaraca : Čupo ili Vajs Ne vidim drugi izbor
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
msm da zoricu ne može jer je na poštedi
trenutno mis svetlana priča o gavriloviću al tesko je pratim..previše mi se kenjka dok pripoveda
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Minnie je napisao: e žex..znaš ko mi simpa...onaj slobo...baš mi nekako prirodan ..nije pozer..i ima vrlo lepu boju glasa..ne mislim kad peva, nego kad priča...često ne gledam samo ih slušam i uvek pogledam kad on progovori, koliko mu lepa boja glasa...nekako prija... Aham... Onaj mali Slobo. Šta ja znam... Vidi se da dečko nije kvaran, ali pre mi je zgadio klopu kada je objašnjavao da je ''tarzanka'' gvno koje ti se zalepi na dlake od guzice... Baš degutantno... Meni je od ukućana najdraža ona druga Jelena... Ima tako lep osmeh... Baš mi se sviđa njeno ponašanje
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Minnie je napisao: msm da zoricu ne može jer je na poštedi
trenutno mis svetlana priča o gavriloviću al tesko je pratim..previše mi se kenjka dok pripoveda Uh bre... Ona i Ivan Gavrilović Svetlana je tako iritantna da je to za priču. Matorka obukla dopičnjak i skakuće kao neka šiparica. Vidi se da nema ni M od morala. Ona ti je jedan mediokritet koji je naučio ukupno 30-ak reči koje koristi u nadi da će je neko razumeti kao intelektualca P.S. neverovatno je to koliko hejta u mojim postovima... Tek sada vidim....hah
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
a golubovićki verovatno sledi direktna nominacija...tako da mislim da ni ona ne može
druga jelena je baš skroz ok...od oblačenja..ponašanja...izgleda...mnogo se dobro postavila u odnosu na eventualnu ljubavnu aferu sa edinom...odradila je to vrhunski..sve prebacila na zezanciju i onog švalera od edina, koji čeko ko zapeta puška postavila gde treba i kako treba..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja ti baš dugo pratim sport i Edin Škorić je oduvek bio zakrpa u odbojci. On nikada nije blistao i skoro uvek je sedeo na klupi. Sećam se da je igrao u Zvezdi i da nije bio nešto, a u repki je obično grejao klupu. Kako znam on ti je jedan običan lovac na mlado meso i rijaliti žena. Pokušava da bude pametan, a u suštini je pametnjaković... Svaka čast Jeleni što nije nasela na Edinovu igru. Seti se samo da je taj Edin redovan u žutoj štampi. Zamislio je da će na pijedestal, ali mislim da će uskoro aut...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Žex je napisao:
P.S. neverovatno je to koliko hejta u mojim postovima... Tek sada vidim....hah
..pa hejt je i suština gledanja ovakvih programa...bar po meni..ikrritikovati sve što ne valja..negativnom kritikom ponašanja bilo čijeg skrećeš pažnju na ono pozitivno bilo koga... ..htedoh reći, hejtom potenciraš kako ne treba da se ponaša bilo ko...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tako je Minka... Sad mi je lakše.... Heh  Šta ti misliš o Škoriću ? Baš me zanima tvoje mišljenje o njemu
|
|
|
|
|
|