Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ima neki tip na Farmi,sad neznam mu ime,koji stalno prosto psuje onoj plavusi Golubović,to je prestrasno koja prostota,ja bi ga naglavacke izbacio,pa ne moze se tako ponasati inace a kamo li jednoj zeni....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
To je verovatno Lepi Mića... Klempav, mršav, rahitičan... Verovatno na njega misliš... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Ovi se samo svađaju...vrijeđaju...strašnooo...ja sam malo fijuuu...pa mogu muškarcu progledati kroz prste za te psovke...ali ženama ne mogu nikako...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo je Zorica kaže Divni : ''Ti si, ti si jedno g**no...''
hah
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Minka, juhuuuu... Gleda li se farma.... Šta ono rade Golubovićki, pa to je piš živi... Sinoć su imali sastanak u kome su trebali da kažu ko je dvoličan na farmi i skoro svi su imenovali Golubovićku, jer tako je najlakše. Skontali su da je najlakše biti deo čopora, a sama Golubovićka bila je tada u izolaciji. Najjači su izgovori za ofabir Golubovićke. Citiraću onog malog manekena-zubara : ''Golubovićka je dvolična zato što ima česte promene raspoloženja'' Po njegovom smo svi mi dvolični... ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
jes..gledala sam i čudom se čudila kako ljudi idu linijom manjeg otpora...
a golubovićka sasula vruću kafu čupu zato što je masirao diuvnu...opičena je skroz...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Čupo je sličan onim praistorijskim ljudima koji su crtali po pećinama Altamire... Ne mogu da skapiram šta je Jelena videla u njemu osim bahatosti i primitivizma. On je jedna hiper-seljačina i Golubovićka je totalna lujka čim se sa njim spetljala. Ostali ukućani su takvi ljigavci da je to za priču. Naročito me nervira onaj Vajs i ona Katarina Grandovka.... Kako je odvratna kad se napije, baš odvratna...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
meni je režiserka likčina al' ih pomalo guši...svi su se uortačili protiv nje i obično samo nju pljuju...ova farma mi liči na onu zoraninu ljubavi i rodoljublja..sve dok nije došla vendi i onda počeli pravi zapleti ...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Žex je napisao: Čupo je sličan onim praistorijskim ljudima koji su crtali po pećinama Altamire... Ne mogu da skapiram šta je Jelena videla u njemu osim bahatosti i primitivizma. On je jedna hiper-seljačina i Golubovićka je totalna lujka čim se sa njim spetljala. Ostali ukućani su takvi ljigavci da je to za priču. Naročito me nervira onaj Vajs i ona Katarina Grandovka.... Kako je odvratna kad se napije, baš odvratna... ..ona je bila osuđena na čupa jer je jedino on nije hebavo... ..a mislim da bi isp'o da nije bio uz nju... ..ona sova i mene užasno nervira...mislim da će biti zanimljivo njeno pucanje još je ona maskirana...takođe mislim da je nula čoek...a vajs mi deluje ko bolesnik...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
e žex..znaš ko mi simpa...onaj slobo...baš mi nekako prirodan ..nije pozer..i ima vrlo lepu boju glasa..ne mislim kad peva, nego kad priča...često ne gledam samo ih slušam i uvek pogledam kad on progovori, koliko mu lepa boja glasa...nekako prija...
|
|
|
|
|
|