Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 15:56

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 30 Sep 2013, 18:52
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Ima neki tip na Farmi,sad neznam mu ime,koji stalno prosto psuje onoj plavusi Golubović,to je prestrasno koja prostota,ja bi ga naglavacke izbacio,pa ne moze se tako ponasati inace a kamo li jednoj zeni....

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 30 Sep 2013, 20:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

To je verovatno Lepi Mića... Klempav, mršav, rahitičan... Verovatno na njega misliš...
Slika

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 30 Sep 2013, 20:37
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Ovi se samo svađaju...vrijeđaju...strašnooo...ja sam malo fijuuu...pa mogu muškarcu progledati kroz prste za te psovke...ali ženama ne mogu nikako...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 30 Sep 2013, 20:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Evo je Zorica kaže Divni : ''Ti si, ti si jedno g**no...''

hah

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 01 Okt 2013, 10:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Minka, juhuuuu... Gleda li se farma.... Šta ono rade Golubovićki, pa to je piš živi... Sinoć su imali sastanak u kome su trebali da kažu ko je dvoličan na farmi i skoro svi su imenovali Golubovićku, jer tako je najlakše. Skontali su da je najlakše biti deo čopora, a sama Golubovićka bila je tada u izolaciji. Najjači su izgovori za ofabir Golubovićke. Citiraću onog malog manekena-zubara : ''Golubovićka je dvolična zato što ima česte promene raspoloženja'' [smehsmeh.gif]
Po njegovom smo svi mi dvolični... [bwave1.gif] [bwave1.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 01 Okt 2013, 10:53
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

jes..gledala sam i čudom se čudila kako ljudi idu linijom manjeg otpora...

a golubovićka sasula vruću kafu čupu zato što je masirao diuvnu...opičena je skroz...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 01 Okt 2013, 10:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Čupo je sličan onim praistorijskim ljudima koji su crtali po pećinama Altamire... Ne mogu da skapiram šta je Jelena videla u njemu osim bahatosti i primitivizma. On je jedna hiper-seljačina i Golubovićka je totalna lujka čim se sa njim spetljala.
Ostali ukućani su takvi ljigavci da je to za priču. Naročito me nervira onaj Vajs i ona Katarina Grandovka.... Kako je odvratna kad se napije, baš odvratna...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 01 Okt 2013, 11:00
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

meni je režiserka likčina al' ih pomalo guši...svi su se uortačili protiv nje i obično samo nju pljuju...ova farma mi liči na onu zoraninu ljubavi i rodoljublja..sve dok nije došla vendi i onda počeli pravi zapleti ...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 01 Okt 2013, 11:03
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Žex je napisao:
Čupo je sličan onim praistorijskim ljudima koji su crtali po pećinama Altamire... Ne mogu da skapiram šta je Jelena videla u njemu osim bahatosti i primitivizma. On je jedna hiper-seljačina i Golubovićka je totalna lujka čim se sa njim spetljala.
Ostali ukućani su takvi ljigavci da je to za priču. Naročito me nervira onaj Vajs i ona Katarina Grandovka.... Kako je odvratna kad se napije, baš odvratna...

..ona je bila osuđena na čupa jer je jedino on nije hebavo...
..a mislim da bi isp'o da nije bio uz nju...
..ona sova i mene užasno nervira...mislim da će biti zanimljivo njeno pucanje još je ona maskirana...takođe mislim da je nula čoek...a vajs mi deluje ko bolesnik...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 01 Okt 2013, 11:05
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

e žex..znaš ko mi simpa...onaj slobo...baš mi nekako prirodan ..nije pozer..i ima vrlo lepu boju glasa..ne mislim kad peva, nego kad priča...često ne gledam samo ih slušam i uvek pogledam kad on progovori, koliko mu lepa boja glasa...nekako prija...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu