Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia je napisao: to ne pise u pravilniku....  nego razmisljam..sto se moderatori tako primaju..malo sale..aman ljudi..nismo na ''cetresnici'' Zato što forumaši ne znaju da se šale...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Boss,jesi li to ti decko? sta ti se desilo.. 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Julia je napisao: Boss,jesi li to ti decko? sta ti se desilo..  Nisam to ja, to ja moja šauma... šalu na stranu, nisam to ja to je ironija...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Boss je napisao: Kad momak/devojka lepo moli, izađite mu/joj u susret... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) jaoj, pa slazem se. obrisa mi sve postove. mukica. namucih ga/je. evo izlazim u susret ![[GirlSmiley88.gif] [GirlSmiley88.gif]](./images/smilies/GirlSmiley88.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ako nastave ovim tempom, za mesec dana na forumu će pisati Senka, Wuki, Iskra i spectator (ako napravi drugi profil)...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Da će mnogi zažaliti za onim vremenima,od prije 2 dana.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
evo ja vec zalim.... prvo pisala sam mnogo duze postove..sad mi se ne pise..jer ako ih izbrisete onda zam dzaba krecila.. drugo...nema Olega..a ja ne znam sto je trajno banovan..njegovim trajnim banovanjem moje sanse za dobijanje konacno nekog PP-a su visetruko smanjene... trece...Bossa ste previse hladili ..navuko je neku zestoku upalu cetvrto..banovali ste Minnie a taman sam joj spremila repertoar za gusle.. peto...napisem post na jednoj temi, pa ga posle jurim po ostalima i dok ga nadjem izgubim nit...
ma..sta reci..zalosno...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
da se ovo ranije desilo,sad bi nas bilo 40 ulogovanih i 80 gostiju
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Razmišljam da zabranim proxy.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
bolje zabrani PP... i svi problemi reseni...
|
|
|
|
|
|