|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
MrPhact je napisao: Ja nisam nista trazio, dodjem posle ko zna koliko vremena da malo pisem i ne mogu ceo dan da predjem 920 postova   Preći ćeš,i hiljadu,i više.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Astra je napisao: Boss je napisao: Astra je napisao: Ovde prihvatam samo kritike na MOJ račun. Kritika na tvoj račun... Snow danas ničim izazvan krene da proziva ASG, piše da njen baja ne obavlja dobro svoj posao i da njoj treba baja da je malo razdrma. Niko ne reaguje. Tek kad sam ja skrenuo pažnju da to nije u redu stiže opomena, ali meni... U redu, radio sam to na pogrešnoj temi, trebalo je ovde da napišem... dobio sam ban jer sam provocirao admin tim, OK... Snow nastavlja da vređa, piše joj čak i da je sponzoruša i nakon dugog razmišljanja admin se odlučuje za ban od sat vremena...  Isti ban za vređanje i za mišljenje (koje se ne poklapa sa tvojim/vašim ) ?  Da ti kažem ja nešto... ako je ban za to samo sat vremena, ja ću već od sutra početi tako da se obraćam svim forumašicama uključujući i admin tim...  Kada je Snow počeo sa uvredama,ja nisam bila na forumu. Dobio je hlađenje od sata,da je opet nastavio,dobio bi još...itd,itd... Što se tebe tiče,opomenula sam te,nisi se zaustavio. Nemaš pravo da me prozivaš po svim mogućim temama,niti da mi dijeliš savjete kako i šta da radim. Danas si dobio sat vremena,ako opet nastaviš,dobićeš daleko više. I ovo ti nije prijetnja,samo obavještenje. OK... od sutra neću da vas prozivam po svim mogućim temama nego ću da vas vređam kao Snow danas ASG... Šta je sat vremena ? Izdržaću... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Boss je napisao: Astra je napisao: Boss je napisao: Astra je napisao: Ovde prihvatam samo kritike na MOJ račun. Kritika na tvoj račun... Snow danas ničim izazvan krene da proziva ASG, piše da njen baja ne obavlja dobro svoj posao i da njoj treba baja da je malo razdrma. Niko ne reaguje. Tek kad sam ja skrenuo pažnju da to nije u redu stiže opomena, ali meni... U redu, radio sam to na pogrešnoj temi, trebalo je ovde da napišem... dobio sam ban jer sam provocirao admin tim, OK... Snow nastavlja da vređa, piše joj čak i da je sponzoruša i nakon dugog razmišljanja admin se odlučuje za ban od sat vremena...  Isti ban za vređanje i za mišljenje (koje se ne poklapa sa tvojim/vašim ) ?  Da ti kažem ja nešto... ako je ban za to samo sat vremena, ja ću već od sutra početi tako da se obraćam svim forumašicama uključujući i admin tim...  Kada je Snow počeo sa uvredama,ja nisam bila na forumu. Dobio je hlađenje od sata,da je opet nastavio,dobio bi još...itd,itd... Što se tebe tiče,opomenula sam te,nisi se zaustavio. Nemaš pravo da me prozivaš po svim mogućim temama,niti da mi dijeliš savjete kako i šta da radim. Danas si dobio sat vremena,ako opet nastaviš,dobićeš daleko više. I ovo ti nije prijetnja,samo obavještenje. OK... od sutra neću da vas prozivam po svim mogućim temama nego ću da vas vređam kao Snow danas ASG... Šta je sat vremena ? Izdržaću... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Sledeći put neće biti sat vremena u to možeš biti siguran!
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Boss je napisao: Astra je napisao: Boss je napisao: Astra je napisao: Ovde prihvatam samo kritike na MOJ račun. Kritika na tvoj račun... Snow danas ničim izazvan krene da proziva ASG, piše da njen baja ne obavlja dobro svoj posao i da njoj treba baja da je malo razdrma. Niko ne reaguje. Tek kad sam ja skrenuo pažnju da to nije u redu stiže opomena, ali meni... U redu, radio sam to na pogrešnoj temi, trebalo je ovde da napišem... dobio sam ban jer sam provocirao admin tim, OK... Snow nastavlja da vređa, piše joj čak i da je sponzoruša i nakon dugog razmišljanja admin se odlučuje za ban od sat vremena...  Isti ban za vređanje i za mišljenje (koje se ne poklapa sa tvojim/vašim ) ?  Da ti kažem ja nešto... ako je ban za to samo sat vremena, ja ću već od sutra početi tako da se obraćam svim forumašicama uključujući i admin tim...  Kada je Snow počeo sa uvredama,ja nisam bila na forumu. Dobio je hlađenje od sata,da je opet nastavio,dobio bi još...itd,itd... Što se tebe tiče,opomenula sam te,nisi se zaustavio. Nemaš pravo da me prozivaš po svim mogućim temama,niti da mi dijeliš savjete kako i šta da radim. Danas si dobio sat vremena,ako opet nastaviš,dobićeš daleko više. I ovo ti nije prijetnja,samo obavještenje. OK... od sutra neću da vas prozivam po svim mogućim temama nego ću da vas vređam kao Snow danas ASG... Šta je sat vremena ? Izdržaću... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Nećeš...budi siguran...kao što neće ni Snow više nikada,ako želi da piše ovde...
|
|
Boss
|
|

rang

|
Maša je napisao: Sledeći put neće biti sat vremena u to možeš biti siguran!
Znao sam... Zar ti nisi danas napisala da te ne davim više ?  Ovde su kritike isključivo na Astrin/Senkin račun... prema tome, razguli... Jbt, kako si dosadna žena ja to u životu nisam video... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Netrepeljivost izmedju Masse i Bossa je ocita, i msm da Masa nije objektivna u slucaju njega. Znaci ako Boss pretjera neka neko drugi reagira. Ali ne hvatajte se za sitnice i stare 'nerijesene racune'. Ako ste krenuli iz pocetka, onda igra neka krene bez onoga iza...osveta za nekada i nesto
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Molena je napisao: Netrepeljivost izmedju Masse i Bossa je ocita, i msm da Masa nije objektivna u slucaju njega. Znaci ako Boss pretjera neka neko drugi reagira. Ali ne hvatajte se za sitnice i stare 'nerijesene racune'. Ako ste krenuli iz pocetka, onda igra neka krene bez onoga iza...osveta za nekada i nesto Maša je i više nego objektivna u to budi sigurna
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ljudi moji lipi ajmo malko spustiti loptu i tenzije...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Boss je napisao: Maša je napisao: Sledeći put neće biti sat vremena u to možeš biti siguran!
Znao sam... Zar ti nisi danas napisala da te ne davim više ?  Ovde su kritike isključivo na Astrin/Senkin račun... prema tome, razguli... Jbt, kako si dosadna žena ja to u životu nisam video...  Očekujem da se izviniš za to što si iznad napisao.
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ovo što je Molena napisala važi i za Wuki/Žozefinu... Ovde jedino Astra može da me opominje... i Astra, nemoj da mi postavljaš uslove... ili me banuj ili ne, nema izvinjenja... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 43 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|