Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: hahaha vucice ulepsas mi dan ovako veruj mi  Julia ne, naprotiv. cekaj, nisi ni laka da me ne razumes pogresno  ma jasno sta si hteo da kazes..ali odlika zena devica je..tj jedna od odlika onako generalno gledano..da su spremne zarad svog cilja..pregaziti i pogaziti sve... naravno..da svako ''pravilo'' ima izuzetaka..sa strane astrologije na karekter utice mnogo toga...al da ne davim sad.. Nego..recimo..ja sa devicama (zenama) ne mogu nikako....pa se iznenadih... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e cek..sad Casual otvori moju temu..astrologija..pa da pojasnim... znak i podznak su mi u totalnoj kontradikitornosti..opet onako generalno gledano.. Ali podznak (blizanci) u mom slucaju ublazava krutost Jarceva..i obzirom da su JArcevi poprilicno hladne glave a blizanci impulsivni..ja i odreagujem burno..ali umem i da stanem na loptu onda kad vidim da sam preterala...
eto vam malo tumacenja astroloskih znakova
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...e juliška žao mi što te ne rešetah..al' i šta bi te pitala kaD SVE ZNAMM...
..O TEBI...
al' živo sam zaineresovana za ustoličenje novog moda..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
spectator..budi ljubazan i zasedni... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
Minnie je napisao: spectator..budi ljubazan i zasedni... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Ne,hvala.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..što banova onog ćela...jes da me on nervira...al' ne viđeh povoda da ga oladiš sekundarno...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
spectator je napisao: Minnie je napisao: spectator..budi ljubazan i zasedni... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Ne,hvala. ..a nema ođe oću neći...kad te zasednu moraš...ne pitaš se niš..ihaj...koju sam ja samo ođe golgotu prošla...ihajjjj...al' što se mora, mora se... ..pročitaj da i u pravilniku piše da se ova tema mora ispoštovati...a pitaj i senku...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..jel ti meni ovo brišeš pitanja il' mi se čini...
|
|
|
|
|
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
Minnie je napisao: ..jel ti meni ovo brišeš pitanja il' mi se čini... Obrisao,jer ne namjeravam sjesti u tu fotelju,pa su postavljena pitanja suvišna.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..i ne moraš..briga me..iskritikovala sam te na onoj temi...i sad će te Astra izriba pošteno.. ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) .ćeš vidiš... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|