|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
e ajd sad one parove precetane xaxaxa bez toga vruca stolica ne moze da prodje i koga bi prvo pojeli :p
Poslednji put menjao Komsinica dana 27 Sep 2013, 15:46, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nedavno si rekla Vucici da nije fer igra ako se ne odgovara potpuno...nema potrebe ni za pravdanjem, svako ima svoje misljenje...pa da nastavim ja  Prelazim na forum... 1. Opisi sljedece forumase sa 5 rijeci: -Iskra -Vucica -Casual -Mad -Senka -Minnie & nero -Naopak -Boss -Da imas opciju banovanja...nabroj 5 forumasa koji su zasluzili BAN u zadnjih 5 dana od kako si na forumu ? -Koliko ti smeta kada te prozivaju za opsirnost..postoji li zrno onog, ma ko vas ebe pisem kako hocu ? -Da li bi uvela naplacivanje pp-a kada bi se to moglo..recimo 1pp=1eur ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ulazis na forum..ovaj put treba da ukucas imena 23 forumasa koji su dosadni...? pa da li si normalna 23?  ...omakla mi se dvica...mislila sam 3 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
1. Sta bi fizicko promjenila na sebi da mozes? 2. Ko tebe kamenom ti njega kruhom/hljebom kako hoces...sta mislis? 3. Da li ignoriranje boli vise od istine? 4. Kako si se odlucila na astrologiju kao hobi? 5. Da li imala sex na prvom randesu?..danas u ovim godinama, ili bi ipak razmisljala kako to nije lijepo kao kad si bila mladja. 6. Koliko ti je sex vazan u odnosu dvoje ljudi? 7. Da li je i tamo Julia komunikativna kao i svakodnevnim stvarima..ili si stidljiva i sebi neprepoznatljiva? 8. Imas li neki kompleks? ( ne moras reci sta..samo imas ili nemas) 9. Da li orgazam pocinje na pocetku ili na kraju ? 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: 1. Pukla ti peta, zima je...imas rezerne patike u gepeku, imas sexy haljinu na sebi i zuris...a po vragu si prebacivala stvari u fensi torbicu i nije bilo mjesta za super ljepak..sta ces da napravis?  ma ne znam..vraticu se kuci...sigurno..uzeti druge cipele..i onda nazad..ako ne..zvacu nekoga od kuce da uzme taxi i donese mi druge cipele  2. Sa smislom za humor se rodis ili ga usput kroz zivot kupis?pa pazi..mozes i da se rodis al da ti ga zivot ukrade..a mozes i da se rodis bez al da ga kupujes vremenom..malo po malo... 3. Koje vrijednosti su najvaznije koje zelis da usadis svom djetetu ?da bude covek uvek i prema svima..da nikad svoju srecu ne zasniva na nesreci drugih..i da nikad ne pravi sebi korist na stetu nekoga drugoga...da ima saosecanja prema ljudima jer je lako biti los..ali je najlepsi osecaj biti dobar covek 4. Koliko je istina , da se sve nosi iz kuce...znaci ono sto je u kuci i kako se roditelj postavlja, dijete nosi sa sobom i van kuce ?ma nije to sve bas tako..ima mnogo i drugoh faktora..okolina, skola, uticaj TV-a,Interneta...sve to pomalo utice na decu i na njihovo misljenje o vrednostima,,,Ali se sa druge strane..osnova u kuci stvara...od roditelja..To je kao temelj na kuci.. 5. Jesi li ikada probala nesto od narkotika ? Jednom..dzoint..nekoliko dimova..i kad nisam riknula.verovatno i subjektivni osecaj..trip da ce mi srce stati...ma grozno..al ono..cisto da probam da ne budem izuzetak 6. Sta je veci grijeh..prijevara ili laz ?po meni laz 7. 'Odijelo cini covjeka' ... ima li istine u tome?ne cini ga..ali cini da se taj covek oseca lepo i zadovoljno 8. Znas li da plivas i kada si naucila?znam..davno kao mala..ali i davila se..i sad imam strah 9. Da li si upoznala neku od slavnih osoba koje su razbile neke tvoje dotadasnje stereotipe?upoznala jesam..a sad nne volim ja stereotipe tako da ih nisam ni imala 10. Ko je oleg ?  neka tajanstvena licnost..ja boga molim da je musko
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Nedavno si rekla Vucici da nije fer igra ako se ne odgovara potpuno...nema potrebe ni za pravdanjem, svako ima svoje misljenje...pa da nastavim ja  Prelazim na forum... 1. Opisi sljedece forumase sa 5 rijeci: -Iskra.. smirena, umerena, osetljiva,prilagodljiva,domacica-Vucica- pisac,osetljiva,uvredljiva,emotivac,nerazgovetna (u pisanju)-Casual- pristojan,usporen,saljivdzija,nenametljiv..i ispade zavodnik, al ne mogu da tvrdim, ne znam-Mad.. .kulturan,recit,savetodavac,provodazija,-Senka.. gazdarica,odmerena (bila) zamerljiva(postala),znatizeljna,sujetna-Minnie & nero.. pozitivni, bleskasti, kreativni,zanimljivi,drugari-Naopak.. ljutica,uvredljiv,napet,pristojan,sujetan,-Boss... vickast,nedorecen,provokator,zavodnik-Da imas opciju banovanja...nabroj 5 forumasa koji su zasluzili BAN u zadnjih 5 dana od kako si na forumu ? po meni niko nije zasluzio ban..kad postoji problem ne treba banovati i ucutkivati ljude..vec pustiit da svako iznese svoje misljenje vidjenje..izduva se.,..sve je to put ka resenju..Kad brises, banujes i sl...opet se stvari vracaju na PP-ove..rekla kazala,pogreesno preneseno i sl-Koliko ti smeta kada te prozivaju za opsirnost..postoji li zrno onog, ma ko vas ebe pisem kako hocu ? zrno uvek postoji ne volim kada se osecam nedoreceno..a koga mrzi da cita, razumem i to..al prosto ne mora-Da li bi uvela naplacivanje pp-a kada bi se to moglo..recimo 1pp=1eur ? Ne..ali definitivno ogranicila na 3 dnevnokojim pravdanjem... Ne pravdam se bre..samo volim da obrazlozim svoje postupke..misljenje... Kod mene u zivotu..svalo zasto ima svoje zato..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: 1. Sta bi fizicko promjenila na sebi da mozes? da mogu...gornje kapke jer ovako sam ko Japanac..i malo uzi gornji deo struka..al jbg to mi je genetski..ostalo.,nek stoji..dje da budem savrsena..2. Ko tebe kamenom ti njega kruhom/hljebom kako hoces...sta mislis? da..mislim bas tako..al tesko je uvek pridrzavati se toga..ponekad zaboravim..pa prema losem budem losa,..posle mi krivo... 3. Da li ignoriranje boli vise od istine?mislim da da...4. Kako si se odlucila na astrologiju kao hobi? zanimaju me te neke ''nesvakidasnje'' stvari..sve ono sto se zasniva na hipotezama..sto je tesko utvrditi ...dokazati..a i ako ''dokazes'' ne postoji nikavo logicko objasnjenje..zasto je to bas tako..5. Da li imala sex na prvom randesu?..danas u ovim godinama, ili bi ipak razmisljala kako to nije lijepo kao kad si bila mladja. ja na zalost nikad nisam imala sex na prvom randesu pa ne znam kako je to  6. Koliko ti je sex vazan u odnosu dvoje ljudi? vazan ali ne najbitniji i ne presudan..7. Da li je i tamo Julia komunikativna kao i svakodnevnim stvarima..ili si stidljiva i sebi neprepoznatljiva? stidljiva8. Imas li neki kompleks? ( ne moras reci sta..samo imas ili nemas) Da..a mogu i reci zasto da ne..Kompleks se sastoji u tome da mome detetu prizim sve sto imaju druga deca i cak vise od toga..da ne bi nekad slucajno pomislio ''eto da imam tatu imao bih i ja ono sto ima..tamo neko)9. Da li orgazam pocinje na pocetku ili na kraju ? ahhahahahahah..mrs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Onda sa Murs da ja zavrsim...a bas sam mislila da ces me povesti odgovorim o orgazmu hehehe. Hvala na odgovorima....mislim da je dosta od mene 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Ulazis na forum..ovaj put treba da ukucas imena 23 forumasa koji su dosadni...? pa da li si normalna 23?  ...omakla mi se dvica...mislila sam 3  pa oni koji ne napisu ni slova..ja nemam pojma sta im je poenta...onaj neki Mystery..nikad nisam videla da je nesto napisao/la Naopaki..sa pricom o zlu na forumu..o tome kako je njegov pp neko negde nekome poslao i sl Oleg..kad napise po jednu do dve reci u postu
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Onda sa Murs da ja zavrsim...a bas sam mislila da ces me povesti odgovorim o orgazmu hehehe. Hvala na odgovorima....mislim da je dosta od mene  pa ebi se..pocinje na pocetku..a maximum je na kraju... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 71 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|